Flotte frakker til foråret

flotte-frakker-til-foraaret-foraarsjakker-foraarsjakke-dame-kvinde-udsalg-billige-jakker-ganni

AD-LINKS: 1. Mango faux-fur appliqu wool coat 899 499,- // 2. Inwear viveca coat ow 2000 1200,- // 3. Samsøe & Samsøe ria long jacket 5830 1100 660,- // 4. Lauren Ralph Lauren crepe blanket wrap coat 1899,- // 5. Second Female maya suede trenchcoat 2999 1799,40,- // 6. Only onlsidney light melange coat cc otw 379,-

Mangler du lækre og flotte frakker til foråret? Så læs med her og bliv inspireret af de smukke forårsjakker, som kan gøre dit forår endnu bedre! Forår er min absolut yndlingsårstid, fordi solen, blomsterne og bladene begynder at springe frem igen efter et langt og koldt efterår/vinter. Mange af de fineste jakker kan også fås og anvendes i foråret, så hvis du er til overgangsjakker, så kan dette indlæg være interessant for dig.

Læs også: Høje hæle på udsalg

Mango jakken er en superlækker frakke, som har et flot snit og en fantastisk pasform. Til frakken medfølger en aftagelig krave med pels, som er op til dig, om du vil beholde på eller ej. Jakken er lille i størrelse, så du skal bestille jakken i en størrelse større end din normale større. Jeg synes, at det er så god service, at Boozt oplyser om sådan nogle ting, for det mindsker sandsynligheden for, at man så skal bøvle med returnering og køb af en ny jakke i en anden størrelse. Jakken er sat ned med 44% og fås lige nu til 499 kroner. Total fin pris!

Frakken fra Inwear er en bestseller hos Boozt lige nu. Hvis du er til flotte frakker til foråret, er denne et sikkert bud, for den er meget attraktiv lige nu. Den er sat ned med 40% og koster  1200 kroner. Den er fremstillet af 70%, så det er klart, at det er en frakke, som skal anvendes nu her og til starten af foråret. Ellers kan den nok gå hen og blive lidt for varm, når solen først for alvor kommer frem. Den fås i to farver, og begge farver er enormt fine!

Endnu en bestseller hos Boozt er Samsøe & Samsøe forårsjakken. Den fås i tre farver og koster kun 660,-. Jeg er helt vild med den i sort og kunne sagtens se mig selv iført den til foråret. Så cosy og lækker jakke! En helt klassisk jakke, som man kan have i sin garderobe i mange år, fordi den er så tidløs.

En del af Ralph Laurens forår/sommer kollektion for 2017 er denne fantastisk frakke at finde. Det er en smuk frakke, der har en oversize krave. Frakken koster 1899 kroner og er i den høje ende af prisskalaen, men bestemt en fin frakke af slagsen! Med Ralph Lauren er man sikker på rigtig god kvalitet!

Læs også: Ralph Lauren udsalg

Er du til læder, er frakken fra Second Female lige noget for dig! Det er en frakke, der består af 100% læder og har et rigtig flot snit! Farven er camel, og denne trenchcoat er sat ned med 40% og koster derfor 1799,40 kroner lige nu. Det er bestemt en rigtig god pris for en jakke, der udelukkende er fremstillet af læder. Jeg er i hvert fald vild med den og synes, at det er blandt de fineste flotte frakker til foråret.

Only frakken er meget klassisk og til en rigtig fin pris! Den koster nemlig kun 379 kroner. Frakken fås i fire farver, og alle farverne er enormt fine. Farven light grey melange er også et bud på en fin jakke, som kan anvendes til foråret.

Hvilken af ovenstående flotte frakker til foråret er jeres favorit? Hit me : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *