Flotte kjoler til foråret

flotte-billige-kjoler-til-kvinder-dame-damer-unge-nyheder-day-ganni-foraaret-foraarskjoler-sommerkjoler

AD-LINKS: 1. Saint Tropez daisy printed/solid col dress 499,95,- // 2. Day Birger et Mikkelsen day lou lou 1299,- // 3. 2ndday 2nd colorama solid 800,- // 4. Ganni rosemont crepe 1199,- // 5. Ganni Marietta georgette 1199,- // 6. Gestuz via dress so17 1199,-

Ovenstående forårskjoler og sommerkjoler kunne jeg virkelig godt tænke mig! Det er flere af mine favoritmærker, og jeg ville bestemt ikke have noget imod at have dem hængende i min garderobe. I den perfekte garderobe ville ovenstående flotte kjoler til foråret være i! Det er der ingen tvivl. Priserne spænder fra 500 til 1199 kroner. Dét synes jeg er meget fair, når man tager brandet, materialerne, håndværket og designet i betragtning. Det er jo mange faktorer, der spiller ind, når man skal finde den perfekte forårskjole, så det er klart, at det godt kan rende op! Kjolerne er fra Saint Tropez, Day Birger et Mikkelsen, Ganni, 2nd day og Gestuz. Alle mærkerne er kendte for deres unikke og lækre designs, som leveres kollektion efter kollektion.

Den første kjole fra Saint Tropez er perfekt til foråret og sommeren. Det blomstrede print er så fint og elegant. Kjolen ville gå godt til støvler her i foråret og sandaler til foråret. Kjolen er størrelsessvarende og er fremstillet af viskose, så det er en behagelig og komfortabel kjole at iføre sig. Den bliver meget feminin af, at den har et bånd ved taljen. Kjolen fås også i sort, hvis det har større interesse.

En af mine favoritkjoler fra ovenstående collage består af Day Birger et Mikkelsens kjolen day lou lou. DAY kjolen er utrolig fin og romantisk og rummer mange fine detaljer. Det er lige den type kjole, som jeg altid falder for. Den har den perfekte navy farve og går ind ved taljen, hvilket er flatterende for mange kroppe – særligt min. Størrelsen går fra 34 – 44, så det er en kjole, som kan anvendes af alle! DAY er særligt kendt for sine boheme kollektioner, og jeg er vild med, at de er kommet frem med denne kjole. Sååååå smuk kjole, som jeg bestemt godt kunne tænke mig at klikke hjem!

Kjolen fra 2nd Day er bestemt også en fin sag. Det er en figursyret kjole, som består udelukkende af bomuld. Det vil sige, at det er utrolig behageligt at have kjolen på. Den har en fin rullekrave og ville passe perfekt til foråret.

Igen kommer vi til en af mine favoritter, nemlig rosemont kjolen fra Ganni. Ganni er mit ultimative yndlingsmærke! Denne kjole fås i tre forskellige modeller, som alle er fine. Den har en løs pasform og er fremstillet af viskose crepe. De fine og feminine blomster går så fint i hånd med den sorte kulør. Så smuk og kontrastfyld kjole, som har et lækkert lille twist. Helt klart en kjole, som jeg sagtens kunne finde på at klikke hjem!

Læs også: Ganni udsalg på Boozt

Den sidste af mine tre favoritter fra denne collage er Marietta georgette kjolen fra Ganni. Grøn er normalt slet ikke min farve – ja, jeg holder mig normalt helt fra farver udover sort, grå og navy. Men jeg er faldet pladask for denne kjole fra Ganni! Det er en utrolig smuk kjole, som er så gennemført lækker med detaljerne om blomsterne, rullekraven og designet på kjolen. Så fin! Desværre er den lige nu ikke i min størrelse, hvilket er det eneste, som afholder mig i at klikke den hjem. Måske er den i din størrelse?

Apropos flotte kjoler til foråret, så er denne sag fra Gestuz også et godt bud. Den har ligesom den ovenstående Ganni kjole også en smock halsudskæring og er meget fin med det blomstrede print.

Som sagt synes jeg selv, at ovenstående items er gode bud på, hvad du kan iføre dig af kjoler til foråret. De er alle super smukke, og så er de fleste størrelser tilgængelige. Hvis du vil spare lidt penge, kan du bruge rabatkoden SPDK29H og få 10% rabat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *