Flotte støvler til efteråret

Efteråret er over os, og det gælder om at tjekke det gode udvalg ud på nettet. Det er pludselig blevet meget koldt, og det er derfor helt ideelt at tjekke efterårsnyhederne ud. På Modetendenser har jeg samlet en række flotte støvler, som kan gøre dit efterår meget bedre! Collagen består af lækre støvler, som er i rigtig god kvalitet og i et flot design, hvilket er parametre, som jeg vægter højt, når jeg skal have mig et par nye støvler!

Jeg har i øvrigt selv klikket et af støvlerne hjem. Det er nemlig gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen  – dog i en anden model. Havde ikke lige set disse gummistøvler, som er i collagen, men synes nu også, at de gør det ret godt! Så hvis du mangler et par støvler, som ovenikøbet gerne må være vandtætte, kan jeg kun anbefale Ilse Jacobsen. Jeg har også tidligere skrevet om støvler fra mærket HER og HER!

Det er rart at have gummistøvlerne på plads, når nu der plejer at regne så meget i efteråret. Det gode ved Ilse Jacobsen støvler er også, at der tit er foer i, så fødderne både holdes varme og tørre. Så dejligt. Jeg regner også med at skulle have et par flotte støvler til efteråret med foer i. Det er bare så RART for ens fødder!

Priserne for disse støvler til efteråret er i den dyre ende, men til gengæld er der ikke en finger at sætte på komforten og designet. Det er så lækkert, og jeg er selv ret lun på støvlerne fra Gant. Meget lækker støvle! Collagen tager umiddelbart udgangspunkt i sorte støvler, men flere af skoene fås i alverdens farver. Angulus chelsea boot fås eksempelvis i 10 farver! Ha ha. Så er der i hvert fald et par støvler til enhver smag ; ) Angulus er i øvrigt et mærke, der er kendt for dens gode kvalitet. Hvis du ikke allerede har prøvet mærket, så kan jeg kun anbefale det. Jeg har selv et par sko derfra, og de er virkelig gode at gå i. Så behagelige, selvom der er lidt hæl. Det er altså vigtigt!

Se det store udvalg af flotte støvler til efteråret her. Og så gælder det om at følge lidt med hos Boozt, for der bliver ofte sendt gode rabatkoder efter én, når man har tilmeldt sig deres nyhedsbrev. Det kan du gøre HEROg det virker desværre, kan jeg hilse og fortælle, ha ha. Har shoppet lidt for meget på det sidste, men regner med, at jeg snart har styr på hele min efterårsgarderobe ; )

stoevler-til-efteraaret-kvinder-dame-damer-unge-tilbud-rabatkodeAD-LINKS: 1. Vagabond amina 999,- // 2. Angulus chelsea boot 1299,- // 3. Ilse Jacobsen rain boot ankle classic with laces 1000,- // 4. Tommy Hilfiger O1285XLEY 7R* 795,- // 5. Gant lydia mid boot 1499,- // 6. Tamaris woms boots marly 799,-

Som sagt er disse støvler i den høje ende af prisskalaen, men med fodtøj, overtøj og tasker har jeg altid tænkt, at det er en god idé at se det som en investering. For det er meget bedre at have et par sko, som kan holde dét længere, og som regel oplever jeg, at støvler fra dyre mærker kan bruges i lang tid, så jeg synes altid, at det er penge givet godt ud. Alle ovenstående stølver har desuden fået rigtig gode anmeldelser, så hvis du er lidt i tvivl om det er pengene værd, så tjek anmeldelserne ud. Det er rigtig populære støvler, og flere af dem findes sæson efter sæson, fordi de netop er så attraktive, at de bliver ved med at være på markedet : )

Husk i øvrigt at gøre dig brug af den rabatkode, som du kan få ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Man kan lige så godt spare, hvor man kan, nu når muligheden er der! God shopping!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *