Forårets modetendenser: Sneakers

Jeg har tidligere været lidt inde på, hvad der kommer til at være i modebilledet i foråret – læs indlægget HER, hvor bl.a. trenchcoats og sneakers nævnes. Sneakers er geniale, fordi de netop er så behagelige at gå i. For mit vedkommende er det den eneste type sko, som jeg kan holde ud af at have på en hel dag uden at få ondt i fødderne. Jeg går ellers generelt op i kvalitet, når det kommer til sko og giver gerne lidt ekstra for at være sikker på, at materialerne og kvaliteten er i orden, men sneakers ér bare en komfortabel sko!

I år er jeg sikker på, at det bliver denne type sko, som jeg kommer til at købe flere af. Udvalget af sneakers er efterhånden bare så stort, at det kan være svært at vælge imellem alle varianterne. Har I også bidt mærke i, at det er blevet ret hot med sneakers uden snørre? Jeg er endnu ikke helt hooket på den slags sneakers, men måske det bare er en tilvænningssag som så meget andet.

Nu er jeg ikke den mest sporty pige, men jeg elsker at gå lange ture og gør det også en del, hvorfor det er så vigtigt med gode sko at gå i. Nr 1 og 6 er ret seje, og så kunne jeg sagtens se mig selv iføre mig en fin sommerkjole til sommer med de hvide sneakers (nr. 3). Jeg ved dog ikke, om jeg vil være særlig god til at holde mine sneakers hvide, men det må vel komme an på en prøve ; )

Det fede ved sneakers i dag er jo, at man ikke behøver at være vildt sporty for at gå i dem. Sneakers er for alle, der værdsætter god kvalitet og komfort. Det er penge, der er godt givet ud, og mine sneakers har altid holdt mange år. Jeg har et par New Balance sko, som jeg har haft i flere år, og de fejler absolut intet. Det er bare en rigtig god investering.

sneakers forår modetendenser nike adidas roshe udsalg rabat

AD-LINKS: 1. Nike SB Stefan Janovski max sneakers black/white 1.095,- // 2. Nike sportswear air hurache run ultra 1.045,- // 3. Nike Sportswear roshe one white 729,- // 4. Vagabond kasai black 599,- // 5. Adidas Originals ZX flux adv 799,- // 6. Nike sportswear air huarache run ultra black 1.095,- // 7. Adidas Originals stan smith white/core black 699,- // 8. Reebok classic furylite lux 699,- // 9. New Balance Ml 1980 black 999,- // 10. Lamica hiuma nero 699,- // 11. Adidas originals superstar white/core black 699,- // 12. Asics gel-kayano trainer evo black 699,-

Okay, flere af ovenstående sneakers vokser på mig! Det er endnu mere fristende at klikke et par hjem, fordi det lige har været lønningsdag. Foråret er bare ikke det samme uden et par lækre sneakers. Jeg må lige overveje det ; ) Adidas skoene (nr. 5) er også ret lækre. Jeg foretrækker min sneakers klassisk i enkelte og neutrale farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *