Frakker til efteråret

Vi er inde i september måned, og det betyder, at det er på tide at kigge efter frakker til efteråret, hvis du endnu ikke har erhvervet dig en smuk og lækker efterårsjakke til kvinder. Jeg kan godt mærke, at det er blevet væsentligt kølere om morgenen, så jeg har allerede lyst til at pakke mig godt ind fra morgenen af, men det bliver jo varmere i løbet af dagen, så jeg har heller ikke lyst til at pakke mig ind i for meget overtøj, for det bliver bare træls at rende rundt med senere på eftermiddagen.

Jeg føler ikke selv, at jeg har nogle frakker til efteråret, selvom jeg har en god samling jakker til kvinder, så jeg tænker, at jeg skal have købt mig én. Der er to fra den collage, som jeg har lavet til dagens anledning, som frister, så én af dem kunne jeg godt finde på at klikke hjem. Man kan vel aldrig få for mange frakker til efteråret, hva damer? ;-)

Det er i øvrigt ikke længe siden, at jeg skrev et indlæg med efterårsjakker til kvinder, så hvis nedenstående collage ikke falder i din smag, er der mere inspiration at hente HER! Det er altid rart at se en masse forskellige frakker til efteråret for at danne overblik over, hvilke der er på markedet, og hvad der falder i ens smag. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal finde den perfekte efterårsjakke. Farve, kvalitet, materiale… Skal den være med eller uden hætte? Kort eller lang? Med lommer? Så det er bestemt ikke en nem beslutning, når man er udkig efter efterårsjakker til kvinder.

Jeg synes selv, at det er nogle ret fine efterårsjakker, som jeg har fundet frem. Der er lidt forskelligt at vælge imellem i pæne farver, der er perfekte til efteråret. Priserne på disse frakker til efteråret starter fra 349 kroner, så det er frakker til fine priser. Der er selvfølgelig også et par stykker i den dyre ende af prisskalaen, men sådan er det, hvis man gerne vil give lidt ekstra for god kvalitet. Det kan altid betale sig, men man skal være villig til at investere i produktet :-)

Lad os se på de otte efterårsjakker, som jeg har fundet frem i dagens indlæg.

frakker til efteråret damer kvinder online efterårsjakke efterårsfrakke udsalg rabat

LINKS: 1. Vero Moda Vmkate frakker light grey melange 649 // 2. mint&berry frakke winetasting 1.095 // 3. Selected Femme Sfgry frakke black 1.295 // 4. Kiomi frakke black 849 // 5. Tiger of Sweden Hoper frakke dunkelblau 3.095 // 6. New Look li frakke camel 349 // 7. mint&berry frakke navy blazer 1.095 // 8. Selected Femme sfsigfred frakke black 1.495

Se dem lige, er de ikke bare fine? Mine favoritter er helt klart frakkerne fra Kiomi, Tiger of Sweden og New Look. De er altså bare smukke :-) Kunne sagtens finde på at klikke Kiomi frakken hjem med det samme – den er smuk, klassisk og tidsløs. Tiger of Sweden frakken er helt perfekt, men den er også lidt dyr, så det tror jeg desværre ikke, at pengene rækker til i denne omgang, desværre. Den er ellers gennemført lækker!

Har I øvrigt set, at der er en konkurrence kørende på vores Facebookside? Deltag i konkurrencen HER

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *