Frisk looket op hos den rigtige frisør

Det kan sommetider tage meget tid, hvis man skal holde frisuren i orden. Man skal sørge for, at der ingen slidte spiser er eller en lang ud groning, som tydeligt viser verden, hvor travlt og stresset man har det. Selvom man føler, at der ikke er tid, så burde man gøre plads til lidt selvforkælelse og sætte tid af til at tage til frisøren. Der er ikke noget bedre end, når man er blevet frisket op, og det hele bare sidder, som det skal, og det er også med til at give en det ekstra overskud, man måske har brug for i hverdagen. På den måde hænger det hele sammen i sidste ende, og man skal at huske at tage lidt tid til sig selv en gang i mellem.

Hos Greencare4u, som holder til i Nyborg, har de frisører med 4-årig lang uddannelse, som er klar til at tage sig af dig og give dig den bedste behandling. De går meget op i hver enkelt kunde, og at man altid går derfra med et smil på læben. Det er også derfor kommunikation er en af de vigtigste aspekter efter deres mening. De er veluddannede og deler hellere end gerne ud af deres viden, hvis du har spørgsmål, og tager sig altid tid til dig, så du føler dig tilpas og tryg i deres hænder.

 

Både miljøvenligt og gratis for børn

Greencare4u er en meget familievenlig frisør, som gerne vil gøre det lettere for dig at komme til frisør, når du også har børn, som skal holdes styr på derhjemme. Det kan være svært at sætte tid af til at tage til frisør, når man har både arbejde og familie, men med deres tilbud hver onsdag om at få dit barn gratis klippet, når du får en klipning, bliver det hele lidt nemmere. Det gør det altså supernemt både at forkæle dig selv, samtidig med at du tager dig af børnene.

Oven i at det er en familievenlig frisør, så går de også stærkt op i miljøet. Miljøet har ikke behov for at lide mere overlast end det allerede gør, så de vælger udelukkende at bruge miljøvenlige og naturlige produkter. De er en certificeret grøn frisør, og udover at det er miljøvenlige produkter, så indeholder de heller ikke allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer. Desuden er der også taget hensyn til de unge studerende, og de tilbyder 10% studierabat, så man også på SU har muligheden for at holde lokkerne ved lige.

Læs mere om deres tilbud her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *