GÅ I BYEN TØJ

Flere har henvendt sig på mail og skrevet, at de var vilde med collagerne fra “billige kjoler til unge” HER og “inspiration til tøj blog” HER og derfor spurgt, om jeg ikke havde lyst til at lave en collage med gå i byen tøj. Det vil jeg selvfølgelig gerne! Hvis I har forespørgsler på indlæg, må I altid skrive til min mail: info@modetendenser.dk – så kan I være sikre på, at jeg med stor sandsynlighed nok skal opfylde jeres ønske. Det er altid sjovt med nogle input, inspiration og forslag til indlæg! : )

Nå, men tilbage til gå i byen tøj! Det kan være meget individuelt, hvad den enkelte foretrækker at tage i byen. Nogen er til kjoler, andre til toppe og nederdele, men nogen tredje ønsker at tilsætte en fin top til nogle rå og lækre jeans. Sidstenævnte har jeg desværre ikke taget udgangspunkt i til dette indlæg, men hvis I godt kunne tænke jer et lignende indlæg, må I sige til.

Jeg har lavet en collage, hvor I kan få inspiration til tre lækre og fine sæt af gå i byen tøj, hvor det selvfølgelig er muligt at krydse de forskellige items på tværs alt efter ønske, stil og smag. Det er personligt min favorit collage af de tre af denne slags, som jeg har lavet, da det giver nogle gode bud på, hvordan en fredag aften elller lørdag aften i festens tegn kan se ud – ellers torsdagsoutfit til de friske, der snupper en lille fredag bytur ;)

Meget af gå i byen tøj collagen består af billigt festtøj, hvor der er nogle ekslusive og lidt dyrere items iblandt, men de kan jo sagtens skiftes ud med, hvad du har derhjemme. Jeg synes selv, at det er en god måde at få inspiration på, når man laver collager over det tøj, man har eller skal iføre sig til en aften, så det gør jeg altså altid, når jeg keder mig ; ) Jeg er typen, der har brug for at se det visuelt for mig, så jeg planlægger tit på den måde. Nørdet, det ved jeg godt, haha! Nogen der kender det??

Denne collage byder på mange feminine, elegante og sofistikerede outfits til den stilbevidste og klassiske pige, der gerne vil have en aften, hvor tøjet og tilhøret er lige, som det skal være, således man kan føle sig godt tilpas og feste til, man ikke orker mere! Det er vigtigt at føle sig tilpas og lækker i ens tøj, så ifør dig altid noget, hvor du føler dig tilpas og lækker i. Sådan sikrer du den bedste aften!

Jeg kunne sagtens iføre mig alle tre sæt (til forskellige aftener naturligvis;), da jeg personligt er stor fan af denne stil. Det er hverken for lidt eller for meget, og sådan føler jeg mig bedst tilpas. Hvis man gerne vil dresse det endnu mere op, kan man selvfølgelig lægge fokus på makeup, hår og negle. Det kan gøre en stor forskel på outfittet!

gå i byen tøj udsalg rabat festtøjKØB PRODUKTERNE TIL DET FØRSTE SÆT HER
1. MINIMUM KAROLA DRESS TWILLIGHT BLUE 500 // 2. GUESS ASHBURY MULTI CLUTCH 549 // 3. DYRBERG/KERN TIONE SS CRYSTAL 499 // 4. DYRBERG/KERN MUAMOR SS CRYSTAL SHINY SILVER CRYSTAL 749 // 5. TAMARIS WOMS SANDALS NAVY 599

KØB PRODUKTERNE TIL DET ANDET SÆT HER
6. FILLIPA K ASSYSMETRIC JERSEY DRESS DUSTY PINK 1.400 // 7. DECADENT SUEDE CLUTCH WITH CHAIN AND STRAP NAVY 1.900 // 8. PIECES ORAS NECKLACE BOX GUNMETAL 129,95 // 9. BY MALENE BIRGER ALLOBA SILVER 899 // 10. TAMARIS WOMS SLIP-ON BLACK 699

KØB PRODUKTERNE TIL DET TREDJE SÆT HER
11. SAMSØE & SAMSØE MANO TOP 3974 400 // 12. SOFT REBELS SOFIA SHORT SKIRT BLACK 249,95 // 13. FILIPPA K ACE MINI BAG 900 // 14. DYRBERG/KERN VICEREINE SMC 1G2 1.499 //15. ECCO TUNIS 1.000

Der er ingen tvivl om, at navy har været en af de farver, der har været meget in, og derfor er det heller ikke så underligt, at farven bliver repræsenteret meget i ovenstående collage. Minimum karola kjolen kan fås i tre farver, og jeg synes simpelthen, at den er så smuk og vil være fin med Guess clutchen og stiletterne fra Tamaris. Tamaris er ikke et mærke, som jeg længe har kendt, men jeg er blevet ret begejstret for mærket. Altså, se bare de to smukke stiletter i collagen – lækre, ikke? Samsøe & Samsøe toppen er meget populær lige pt, og det er bestemt ikke uden grund. Det er så fin og feminin sag, som er så chic med de tynde stropper og den smukke v-halsudskæring. Toppen kan fås i flere farver, og det er bestemt værd at tjekke ud. Smykkerne fra Dyrberg/Kern er ikke helt billige, men det er helt bestemt klassiske, som man vil kunne bruge igen og igen. Det er forholdsvis billigt festtøj, som collagen repræsenterer, men selvfølgelig er der nogle items, der er i den dyrere prisskala. Tasken fra Filippa K er enormt smuk, og jeg har favoriseret den, så mon ikke den klikkes hjem? Sammen med de navy stiletter fra Tamaris! Ååårh

Hvad synes I om ovenstående tre sæt med gå i byen tøj? Kunne I se jer selv i det?

/AFF

 

Kommentarer

 1. Julie Guldbrandt skriver

  Hvor er det fint! Er specielt vild med sæt nr. 3. Synes den blå farve er så fin, og elsker toppe med spagetti stropper :)
  Skide god idé med den collage!
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk – kig forbi, hvis det lyster :)

  • Modetendenser skriver

   Helt enig, den blå farve er så smuk! Tak, det er jeg glad for, at du synes!

   Det vil jeg gøre:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *