Billig GALLAKJOLER ONLINE

Min gallafest passerede for nogle år tilbage. På daværende tidspunkt slog det mig slet ikke, at jeg kunne kigge efter gallakjoler online, for jeg ville være sikker på, at jeg havde set hele det danske udvalg af gallakjoler igennem.

Jeg havde store forventninger til galla på vores gymnasium. Det skulle være det største. Masser af lækre kjoler, en god omgang les lanciers, lokaler der var pyntet kreativt op, roser, pailletter og jeg skal komme efter dig. Det skulle efter sigende være en storslået aften, som IKKE ville kunne sammenlignes med andre fester – havde de fortalt mig. Ooookay, tænkte jeg så vare, ville mit galla kunne leve op til forventningerne?

På mit gymnasium gik vi også all in. Der blev bestilt tid hos frisøren flere måneder før, vi tog til forskellige byer og prøvede lidt for mange kjoler. Stilletter og makeup skulle også være hundrede procent på plads – det var jo pigernes prinsesseaften. Denne forventning gjorde det også meget sværere at finde den perfekte kjole, for det hele skulle jo gå op i en højere helhed.

Jeg må sige, at det BLEV også den bedste aften, og gallafesten levede helt klart op til mine forventninger, men jeg burde nok have søgt på gallakjoler online, for det havde nok sparet mig for en PÆNT del tid. Også selvom jeg ikke ville kunne prøve kjolen, før jeg havde bestilt den, men returningeringssystemet er altså SÅ nemt i dag, at det hele sker gnidningsfrit.

Nogle steder er det endda gratis at returnere, så det plejer jeg at udnytte; er jeg i tvivl, om jeg skal bruge enten den ene eller den anden størrelse, plejer jeg at bestille begge hjem og sende den ene retur. Det er altid problemfrit og ret let at gøre, og det tager altså ingen tid! Et kæmpe plus ved at bestille gallakjoler online er, at det er her, alle tilbudene er, og så er de altså også tit billigere! Fx har jeg set, at priserne er nogle gange et par hundrede kroner billigere på Zalando end Nelly – tænk sig hvis det også er sådan med butikkerne vs internettet?

little mistrees gallakjole cocktailkjoler gallakjoler onlineLITTLE MISTRESS GALLAKJOLE KOSTER 799 KRONER OG KAN KØBES HER

Little Mistress har lavet den fineste gallakjole i fire fantastiske farver. Leder du efter de perfekte gallakjoler online, har du stensikkert ramt jackpot med ovenstående gallakjole. Jeg synes, at de er helt fantastiske, fordi snittet og pasformen sidder lige i skabet. Kjolen er elegant, lækker og eksklusiv – den rammer perfekt stemningen, sådan som den er til en gallafest med pailletter og det hele! Mine favoritter er nummer 1 og 4, særligt den første ville jeg godt have haft på til min galla! Og så må jeg altså lige påpege prisen – 799 kroner er virkelig billigt for en lækker gallakjole!

unique gallakjole cocktailkjoler gallakjoler online

UNIQUE GALLAKJOLE KOSTER 2.295 KRONER OG KAN KØBES HER

Unique laver klassiske og flotte gallakjoler i forskellige farver, snit, mønstre og modeller. Det er nok de typiske gallakjoler, som man ser pigerne dance les lanciers i. Flere lag stof med pailletter og en tætsiddende top med tynde stropper. Meget fin og bedårende gallakjole, som er i en rigtig god kvalitet. Den fås i to farver, hvoraf beige farven tiltaler mig bedst – men det er netop til en gallafest, hvor man kan springe ud i de flotteste farver, som man ellers ikke ville have gjort til hverdag!

unique gallakjole cocktailkjoler online gallakjoler

UNIQUE GALLAKJOLE KOSTER 2.695 KRONER OG KAN KØBES HER

Det er også Uniqure, der står bag ovenstående klassiske og feminine gallakjole. Til min gallafest var denne gallakjole især et hit. Var overrasket over, HVOR populær den egenligt var, men det er også forståeligt. Det er en superfin kjole, som er stropløs, og det gør, at man kan iføre sig en fin halskæde eller deslige. Den grønne farve er min favorit iblandt de to ovenstående : )

young couture by barbara schwarzer gallakjole gallakjoler online

YOUNG COUTURE BY BARBARA SCHWARZER GALLAKJOLE KOSTER 2.395 KRONER OG KAN KØBES HER

Young Couture by Barbara Schwarzer er den ultimative prinsessekjole. Så bedårende og fin gallakjole i den smukkeste lyserøde farve. Ud fra bedømmelserne har gallakjolen levet op til forventningerne og mere til. Der er ikke en finger at sætte på den, så det er det bedste kvalitet og den bedste pasform, som man får med for pengene. Gallafester ér eventyrlige og smukke, og jeg er sikker på, at man vil være den fineste deltager til galla iført ovenstående smukke kjole.

Har I en favorit blandt ovenstående gallakjoler? Ved køb af gallakjoler online er der også den fordel, at du let kan sælge produktet igen, fordi du har professionelle billeder af gallakjolen. Endnu en fordel er, at du kan forhindre at have den samme gallakjole på som mange andre, fordi du har valgt din gallakjole på nettet – et sted, som de færreste køber gallakjoler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *