Ganni udsalg på Boozt

Ganni har længe været mit all time favoritmærke. Kollektionerne byder altid på feminint og moderne tøj med et lækkert twist. Ganni har altid helt styr på pasformerne, og så er det virkelig det mærke, som jeg kender, der står for de pæneste mønstre på tøj! Jeg er generelt til et meget enkelt udtryk, når det kommer til tøj, men mønstrene fra Ganni kan jeg aldrig stå for. Så da jeg opdagede den anden dag, at januarudsalget var begyndt, og der var Ganni udsalg på Boozt, blev jeg nødt til at slå til!

Jeg har derfor allerede købt to ting fra Ganni. Hvis jeg kender mig selv ret, bliver det ikke det eneste, som jeg får købt fra det mærke her i udsalget, men jeg må liige vente lidt. Synes jeg.. Er få dage ventetid nok? ; ) Jeg bliver i den grad testet med dette indlæg, for der er for mange fristelser! Men inden jeg selv får købt det hele, tænkte jeg, at der måske var et par af jer, der også er tilhængere af Ganni mærket og ville nyde godt af udvalget.

Læs også: Boozt rabatkode

Det gode ved dette Ganni udsalg på Boozt er, at Boozt aldrig holder sig tilbage med rabatterne. Så det er udsalg på den gode måde! Det er forstået på den måde, at der er op til 40% besparelser på tøjet, skoene og andet fra mærket. Det er bestemt ikke dårligt, og sommetider er det altså muligt at kombinere udsalget med en rabatkode, så der er yderligere procenter at spare.

Vidste du eksempelvis, at Boozt fast kører med rabatkoden på 10%? Rabatkoden er: SPDK29H

Mange af nedenstående items er tøj, som jeg rigtig godt selv kunne tænke mig at få fat på, men der er meget mere at komme efter, hvis du vil have en del af Ganni udsalget på Boozt. Lige nu har de et udvalg på 270 items fra Ganni, der er til salg! Der er stadig rigtig mange størrelser tilgængelige, så jeg håber, at du finder, hvad du leder efter. Uanset om det gælder Ganni kjoler, Ganni t-shirts, Ganni bluser eller Ganni sko.

Hvis jeg selv skulle have mere nu, så drømmer jeg lidt om Ganni kjolerne eller Ganni læderjakken. Det ville godt nok være nogle drømmekøb! Læderjakken er der lige nu en besparelse på 1600 kroner, så der er en del rabat at indhente, hvis man trænger til en ny, rå læderjakke. Det er bare ikke særlig længe siden, at jeg selv købte en ny læderjakke, så jeg ved ikke, om jeg kan retfærdiggøre det, hvis jeg køber endnu en. Men min nuværende læderjakke er i sort, og den fra Ganni er i grøn, så måske det kan gøre en forskel? ; )

ganni-udsalg-paa-boozt-rabat-rabatkode-tilbud-bluse-kjole-jakke

AD-LINKS: 1. Ganni mercer 1399 839,40,- // 2. Ganni murphy 399 279,30,- // 3. Ganni delaney mesh 599 359,40,- // 4. Ganni collins 1299 779,40,- // 5. Ganni maxwell crepe 999 599,40,- // 6. Ganni lloyd 3999 2399,40,- 

Se lige udvalget! Er det ikke bare lækkert?! Jeg er vild med det, og jeg er vild med Ganni! Meget af tøjet fås i forskellige farver, så tjek gerne udvalget ud! Blusen, som er nummer fire på billedet, er en af dem, som jeg har købt hjem på det seneste. Godt nok i sort, men nøj, hvor er den bare i lækker kvalitet! Det er også det, som jeg  er vild med ved Ganni. Kvaliteten skuffer aldrig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *