GANNI UDSALG

Normalt har jeg ikke et svar, når jeg bliver spurgt ind til min livret, yndlingsfilm, favorit rejsemål osv. Det har jeg vitterligt ingen anelse om, men hvis jeg bliver spurgt ind til mit ultimative favorit tøjmærke, vil jeg straks svare Ganni! Ganni er vilde til at levere kollektioner, der er super smukke, inspirerende og uimodståelige! Det betyder også, at jeg tit leder efter Ganni udsalg, for det har sin pris, så det er ikke lige det sted, hvor jeg køber flere items ad gangen.

I løbet af året laver jeg en liste over items, som jeg skal købe i det kommende år til den perfekte garderobe, og der kan der snildt findes 4-5 items fra Ganni. Når Ganni så holder noget udsalg, er jeg den første til at gribe chancen og klikke de items hjem, som stemmer overens med min liste.

Hvis Ganni ikke holder udsalg, ved jeg, at ASOS er gode til det! Både i form af deres lækre udsalgsektion, men så er der tit en rabatkode, som kan hjælpe på det, hvis jeg ikke kan finde et Ganni udsalg!

I det følgende indlæg er der syv items fra Ganni, som jeg har et godt øje til. Jeg har tidligere skrevet om Ganni Teddy coat her. Lad os se på sagerne, og så må I endelig kommentere, hvis I har noget på hjerte ; )


Ganni Skater Dress in HoundstoothGanni Skater Dress in Houndstooth kjole
GANNI SKATER DRESS IN HOUNDSTOOTH KOSTER 1.634,67 KRONER OG KAN KØBES HER

Sidste år var det ret populært at iføre sig en skater kjole, og hos Ganni er det stadig populært! Ganni kjolen har en virkelig fin pasform, og den ser ud til at sidde rigtig godt på modellen. Med Ganni kan man altid forvente god kvalitet, det er i hvert fald min erfaring med mærket. Nogle gange kan jeg godt være sådan lidt “ahhh, mon den også kommer til at sidde godt på mig?”, men indtil nu har jeg ikke sendt noget retur, når jeg har købt Ganni online.

Ganni T-Shirt with Glitter Star MotifGanni T-Shirt with Glitter Star Motif shirt
GANNI T-SHIRT WITH GLITTER STAR MOTIF KOSTER 432,71 OG KAN KØBES HER

 

 I min garderobe er udvalget af t-shirt ret begrænset. Af en mærkelig grund! Jeg er stor tilhængere af t-shirts med lækre prints, mønstre, motiver og statements, men jeg er  pinligt nærig, når det kommer til at købe dem! Det er til stor ærgrelse, for de er jo vildt fine, og de er så nemme at style! Ganni har lavet en ret sej t-shirt, hvis jeg selv skal sige det, og prisen er ikke helt slem, er den?? Designet ser i hvert fald ud til at falde rigtigt på kroppen.

Ganni Shirt Dress in Monochrome CheckGanni Shirt Dress in Monochrome Check kjole
GANNI SHIRT DRESS IN MONOCHROME KOSTER 961,57 OG KAN KØBES HER

Den smukke Ganni kjole er klart denne! Formen er virkelig fin, og jeg er helt vild med mønstret. Mønstret på Ganni kjolen ændrer sig ved taljen, og det har en rigtig god effekt, synes jeg! Kjolen har en rigtig fin krave, og så er der samtidigt tilhørende diskrete lommer på kjolen, der gør det lidt praktisk ; ) I hvert fald synes jeg, at det er ret komfortabelt, når der er lommer på siderne – hvis lommerne altså ikke ændrer på pasformen!

Ganni T-Shirt in Leopard PrintGanni Trousers in Leopard Print
GANNI T-SHIRT IN LEOPARD PRINT KOSTER 865,41 KRONER OG KAN KØBES HER
GANNI TROUSERS IN LEOPARD PRINT KOSTER 961,57 OG KAN KØBES HER

Ganni har designet et leopard matchende sæt i rød, som er enormt fint at se på. Det matchende sæt fra Ganni består af en trekvart lang t-shirt og løse bukser, som sidder pænt til benene. Sæt er geniale at iføre sig, hvis man vil have et stilrent look. Det kan også være en lifesafer, hvis man har lidt travlt og skal hurtigt ud af døren og ikke liiige har tid til at tænke i outfits. Et matchende sæt fremstår meget eksklusivt og stilfuldt, synes jeg. Lidt ironisk, når det er  nemt at iføre sig og style ;) Ovenstående sæt fra Ganni kan både sættes sammen med stiletter og sneakers!

Ganni Exclusive to ASOS Slogan SweatshirtGanni Exclusive to ASOS Slogan Sweatshirt sweat

GANNI EXCLUSIVE TO ASOS SLOGAN SWEATSHIRT KOSTER 865,41 644,25 KRONER OG KAN KØBES HER

Juuhuu, Ganni udsalg! Sweatshirten er sat 200 kroner ned og er derfor i en overskuelig prisklasse – særligt for en sweatshirt i denne kvalitet! Det er en statement sweatshirt fra Ganni med tilhørende tekst: “LUCKY LUCKY LUCKY”. Ganni sweatshirten består af 50% bomuld og 50% polyester, så den er altså dejligt blød! Bemærk at den er blevet stylet med en Ganni kjole – ret fint, synes jeg!

Ganni Veronica Meow Leopard Chelsea Ankle BootsGanni Veronica Meow Leopard Chelsea Ankle Boots støvler
GANNI VERONICA MEOW LEOPARD CHELSEA ANKLE BOOTS KOSTER 1.730,83 OG KAN KØBES HER

Ganni står bag ovenstående lækre leopard design. Det er nogle støvler, der har en chunky hæl og har et rigtig fint leopard mønster. Prisen er måske lidt pebret, men for pengene får man altså også lækre støvler i ægte læder, så det er rigtig god kvalitet! De er fantastiske at gå i, og så kan de altså godt holde til at blive brugt, hvilket er et ret stort plus, når det nu er fodtøj, som vi har med at gøre ; ) Jeg er helt tosset med denne model, og de vil være superfine til at dresse et outfit op!

Ganni Dress with Double LayerGanni Dress with Double Layer kjole
GANNI DRESS WITH DOUBLE LAYER KOSTER 1.490,43 1.038,50 KRONER OG KAN KØBES HER

Mere Ganni udsalg! Denne Ganni kjole er rigtig skøn, da den har et sejt dobbelt lag! Kjolen er sort, og den vil passe perfekt til dig, som foretrækker en kjole, der sidder lidt løst, men stadig sidder, som den skal. Den er altså tilpas oversize, og lige nu kan der spares knap 500 kroner på Ganni kjolen! Det er en helt klassisk, sort kjole, som vil kunne bruges til hverdag og fest!

Hvad synes I om Ganni? Ejer I noget Ganni tøj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *