Gør det til en mode at passe på dine værdier!

Det var selvfølgelig nødvendigt at anskaffe sig – hvem kan da leve uden den nyeste model? Den har funktioner, som vi hidtil ikke har set, eller den minder selvfølgelig lidt om den tidligere model – men alligevel var det nødvendigt at vi fik fingrene i den seneste model. Vi taler selvfølgelig i dette tilfælde om den nyeste iPhone, som rigtig mange danskere lige har købt efter at den udkom. Dette er en model, som kan erhverves for den nette sum af 8.000 DKK – men alligevel var vi for nærrige til at investere 50 DKK i et cover eller panserglas som kan beskytte vores nyeste iPhone x.

Det er overmodigt ikke at købe panserglas til iPhone X når du netop har brugt så mange penge på denne model. Det er nemlig en dyr omgang at skulle skifte glasset på en sådan telefon – hvorfor at du med stor fordel bør montere dette næsten usynlige beskyttelsesglas!

Vi lever i en generation, hvor vi undervurderer effekten af at passe på vores værdier, hvorfor at vi gerne vil slå et slag for at det bliver gjort til en vane, samt en velset ting at vi passer på vores genstande. Det gælder også i hjemmet, hvor alt for få husker at låse deres vigtigste værdier inde. Der bliver hver dag anmeldt et stort antal af cykeltyverier til det danske politi – men mange af disse kunne undgås hvis man havde valgt at låse sine værdier inde. Det kan lyde som en kliché, men det er virkelig det værd når skaden først er sket.

Ved brand bør dine genstande beskyttes!

Et af de tilfælde, hvor det virkelig kan være trist er hvis det utænkelig skulle være ude at der måtte opstå brand i din bolig. Hver gang et hus i Danmark brænder ud, så står der nogle triste ejere tilbage, som ikke blot har mistet sin bolig, men også har mistet nogle meget værdifulde arvestykker eller andre uerstattelige genstande. Du bør, uanset om dette forhåbenligt aldrig sker for dig, så bør du anskaffe dig et brandsikkert pengeskab – dette hindrer både at dine vigtigste værdier måtte forsvinde, som både dækkes af brand og indbryd.

Vi vil gerne at du tænker over dine værdier, samt hvor lille en investering du skal foretage dig for at være bedre beskyttet i hverdagen. Med et simpelt panserglas kan du spare regningen for en smadret skærm, som ofte kan rende op i flere tusinde kroner – så gør dig selv den tjeneste at sæt pris på dine værdier inden at det er for sent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *