Graviditetstøj på udsalg

Er du gravid, og har du termin i år? Stort tillykke! Det er simpelthen den bedste følelse at vide, at der vokser et liv i ens mave, og det bliver kun endnu bedre, når man kan mærke det lille foster bevæge sig rundt i maven og give nogle puf. Det er livsbekræftende, og du går den bedste tid i møde! Men det er ikke alt, der er en dans på roser, når man er gravid! Jeg har aldrig helt været tilhænger af det graviditetstøj, der er tilgængelig! Desværre synes jeg lidt, at pænt og billigt graviditetstøj er en mangelvare i Danmark, og jeg savner lidt, at der er nogen, der tager fat på dette område og sørger for, at gravide kvinder kan føle sig let tilpas, når de oplever, at deres krop forandrer sig i takt med, at deres barn vokser. Jeg har forsøgt at finde noget graviditetstøj på udsalg på nettet.

Zalando har en hel sektion på sin hjemmeside, hvor man kan finde ventetøj. Se bare HERUdvalget består lige pt af 2908 varer, hvoraf 1544 af varerne lige nu er på udsalg. Der er op til 60% besparelse, så der er i den grad mulighed for at finde noget graviditetstøj på udsalg. Hvis du er på udkig efter brands, der har fokus på graviditetstøj, så er der mærker såsom mamalicious, mint&berry mom, Esprit maternity, Queen mum, JoJo Maman Bébé og LOVE2WAIT.

Læs også: Undertøj til kvinder

I starten af en graviditet kan det være en god idé at gå i tøj, der er løs i pasformen. På den måde kan du selv afgøre, hvornår du vil fortælle dine nærmeste om din graviditet, for det er ikke så nemt at fornemme. Derudover er der en stor fordel ved at gå i løst graviditetstøj i starten, eftersom der er nogle gravide, der døjer med kvalme og opkast. Så kan det være rart, at du er iført komfortabelt tøj. Som ugerne og månederne går, og din mave vokser, så kan du iføre dig noget strammere tøj. Der kommer nemlig en overgang i graviditeten, hvor det kan være svært at fornemme, om man har spist for meget pizza eller ér blevet gravid ; ) I denne periode må du vurdere, om du fortsat vil gå i løst og komfortabelt tøj, eller om du vil hoppe over i noget strammere tøj, selvom maven ikke helt buler, som var der en baby i maven.

Her er i hvert fald lidt forskellige tips, som du kan benytte dig af, når du er på jagt efter graviditetstøj på udsalg. I nedenstående collage kan du finde lidt forskelligt graviditetstøj, der er pænt og billigt. Det hele er på udsalg, og du kan spare op til 60%. Det dyreste item koster 439 kroner, og det er for en kjole. Så der er bestemt gode priser at finde iblandt udvalget. Min favorit er den lange, grå kjole fra mamalicious, som kun koster 132 kroner. Så fin og elegant kjole! : )

graviditetstoej-ventetoej-ammetoej-ammevenligt-flot-billigt-udsalg

AD-LINKS: 1. mamalicious mlmelow jerseykjoler medium grey melange 329 132,- // 2. mint&berry mom bluser june bug 299 149,- // 3. Esprit maternity t-shirts print medium grey 319 191,- // 4. Queen mum langærmede t-shirts night blue 349 209,- // 5. JoJo Maman Bébé jerseykjoler black 549 439,- // 6. LOVE2WAIT sommerkjoler black 549 219,-

Har I nogle favoritter af ovenstående graviditetstøj, der er på udsalg? Disse items kunne i hvert fald godt være et bud på en god garderobe, når man er gravid og vil have en god blanding af komfortabelt og fint tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *