Gummistøvler på tilbud

Som jeg var inde på i gårsdagens indlæg om regnjakker til kvinder HER, så er vejret det næste stykke tid lidt skuffende, fordi vi ikke kun kan forvente solskin. Der kommer regn, så det gælder om at have det rigtige tøj og sko på, så man kan føle sig komfortabel i vejret. Jeg har derfor været i gang med at kigge på gummistøvler på tilbud, og heldigvis er der en del at vælge imellem! Det kan nok godt betale sig at gå på jagt efter gummistøvler nu her, for der er gode besparelser at hente, og så kan du være helt klar til efteråret, hvor det helt sikkert kommer til at regne en masse.

Lad os nu satse på, at det kun lige er den næste uges tid, at vi vil opleve regn! Men bare for at være på den sikre side skal jeg altså have købt mig et par gummistøvler. Jeg har på ingen måde nogle passende sko til det skiftende vejr, og det trætter mig lidt, så jeg har skrevet på min to-do-liste, at jeg i dag skal have købt mig en ny regnjakke og et par gummistøvler på tilbud.

Der er som sagt gode rabatter at hente i øjeblikket, og blandt udvalget findes mærker såsom Ilse Jacobsen, Hunter, Ganni og Ralph Lauren. Det kom som en overraskelse for mig, da jeg opdagede, at Ganni havde designet nogle støvler, som kan anvendes som gummistøvler. De fås i to varianter og er virkelig fine.

Begge Hunter støvler fås lige nu med 30% rabat, hvilket er en ret god besparelse taget mærket og kvaliteten i betragtning. Det er ikke altid nemt at få Hunter gummistøvler på tilbud, fordi de er så populære, men hvis du er til disse varianter, ville jeg helt sikkert gribe chancen, hvis jeg var dig. De lange sorte støvler er lidt specielle, fordi de har en wedge hæl og er lidt chunky i designet, men det giver til gengæld noget kant (og højde for de lave, ha ha).

Det par, som jeg helt sikkert ender med at klikke hjem, er de sorte gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Jeg er SÅ vild med dette enkelte og elegante støvler, som har en god hæl. Ud fra anmeldelserne om disse par støvler lover det også godt, så jeg skal helt sikkert have klikket disse gummistøvler til 510 kroner hjem. Besparelsen er 40%, så jeg har ikke tænkt mig at tøve et sekund med at købe dem ; )

Den opmærksomme læser har måske spottet, at de røde gummistøvler har jeg skrevet om før HER og HER. Det har dog været den sorte variant, som jeg har haft et godt øje til, men nu er de røde på tilbud med 40% rabat. Det er altså en del, så det frister en smuuule. De er da ret seje i den knaldrøde farve, men jeg ved ikke, om jeg kommer til at fortryde. Så er sort altså bare lidt mere sikkert : ) Desværre er de bare ikke på tilbud, øv.

gummistøvler til kvinder dame udsalg hunter tilbud på

AD-LINKS: 1. Hunter women’s orig short 949 664,30,- // 2. Hunter original low wedge 1599 1119,30,- // 3. Ganni sue shine 1599 1039,35 // 4. Lauren Ralph Lauren tally 799 559,30,- // 5. Ilse Jacobsen rain boots mid calf with high feel 850 510 // 6. Ilse Jacobsen rubber boots 1050 630,-

 Det bliver nok de sorte gummistøvler (nr. 5), som jeg klikker hjem. De er pæne, klassiske og så har de lidt hæl, hvilket er noget, som jeg vægter højt : ) Både så det kan tilføje lidt højde, men det er også bare rarere at gå uden for i regnvejret uden at træde direkte ned i vandet. Selvom ens fødder selvfølgelig ikke bliver våde (man er jo iført gummistøvler, haha), når der ikke er hæl, så føles det bare rarere. Synes jeg : ) Sikkert helt skørt!! Hvilket par gummistøvler på tilbud kan I bedst lide? Hvis I mon har en favorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *