Gummistøvler til damer

Okay, eftersom vejret ikke kan beslutte sig for, om det skal regne eller sne, tænkte jeg, at det var okay at gå på jagt efter nye gummistøvler. Jeg havde dog ikke forestillet mig, at jeg i marts måned skulle være på jagt efter gummistøvler til damer, men det er åbenbart sagen. Vejret har skiftet imellem regn, sne, hagl og solskin i dag, og det ser ud til, at det vil fortsætte med at regne og sne i løbet af denne uge, så nu kan jeg lige så godt overveje nogle pæne gummistøvler, for jeg tror bare, at vi skal vænne os til det her vejr. Forhåbentligt kan det ændre sig, så vores påskeferie i det mindste bliver fyldt med en masse solskin. Se, det kunne jeg godt lige overskue!

Jeg har været på jagt efter gummistøvler til damer på Boozt, som har et stort udvalg af gummistøvler. Heriblandt populære brands som Ilse Jacobsen, Hunter og Tretorn. Gummistøvlerne fra de blandt andet de nævnte mærker er lavet af gode materialer og er i rigtig god kvalitet, så priserne er også deroppe efter, men gummistøvler er og bliver bare en investering, så man skal være villig til at punge lidt ud, når man køber sig et par nye gummistøvler. Til gengæld kan de holde i mange år, og det er altså en klar force, at man ikke skal tænke på udskiftning, for de er slidstærke!

Alle af de nedenstående gummistøvler til damer er meget klassiske og neutrale. Der er dog lidt forskelligt at vælge imellem alt efter, om man er til snøre, ankelspænde, lak og elastik. Alle støvlerne er moderne, slidstærke, vandtætte og består af gummi materialer. Jeg har fundet otte forskellige gummistøvler til damer, som koster mellem 500 og 1000 kroner. Det er selvfølgelig mange penge for nogle sko, som primært bruges, når det regner eller jorden er mudret, men det er også bare ærgerligt, når man ikke har sådan nogle sko. De er klart oplagte, når man skal på festivaller. billige gummistøvler til kvinder damer med foer udsalg hunter

AD-LINKS: 1. Tretorn Lisa 900,- // 2. Ilse Jacobsen rain boot long, classic with laces 1000,- // 3. Ilse Jacobsen Rain boot mid calf, classic with laces 950,- // 4. Hunter women’s orig short 949,- // 5. Ilse Jacobsen rubber boots 1050,- // 6. Tretorn nicole 600,- // 7. Lauren Ralph Lauren Tally 799,- // 8. Tretorn charlie classic 700,-

Jeg har længe været helt forelsket gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen, som er illustreret som nr. 5 på ovenstående collage. De er anderledes end så mange andre gummistøvler, og så er de isoleret med foer indeni. Så det er lækkert, at de både holder ens fødder tørre og varme. Ligesom gummistøvler burde : ) Er ret sikker på, at jeg enten klikker dem hjem snart, hvis dette vejr fortsætter, eller også skal jeg som minimum have købt dem til efteråret, for nu har jeg længe været forgabt i dem. Hvem er i øvrigt forgabt i gummistøvler? Ha, ha. Men de er nu så pæne!! Synes også støvlerne fra Lauren Ralph Lauren er vildt fede. Chelsea støvler med farvede elastikker – det er altså fedt! Hvis jeg skulle vælge nogle helt klassiske, neutrale og pæne støvler, synes jeg, at nr. 6 er et rigtigt godt bud. Tretorn er gode til at designe stilrene gummistøvler til gode priser, det må jeg give dem : )

Hvis du er til farvede gummistøvler, er det selvfølgelig også en mulighed! Flere af støvlerne kan fås i adskillige farver såsom lyserød, army og navy. Synes det er så modigt, når folk render i farvede gummistøvler, men jeg foretrækker mine støvler helt simple.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *