billig HANDSKER MED VARME

I denne tid, hvor kulden er over os, bliver vi konstant mindet om behovet for varmt overtøj. En efterårs- og ikke mindst vintertid i Danmark er vintertilbehør noget, som jeg ikke kan undvære. Tværtimod går jeg all in med handsker med varme, huer, tørklæde og hvad der ellers kan holde mig varm! Jeg er i forvejen en frossenpind, så jeg pakker mig rigtig godt ind.

Sjovt nok hjælper det heller ikke altid, for jeg er kronisk forkølet – skulle man næsten tro. Min næse løber bare konstant, og det er altså uanset, hvor varmt jeg iklæder mig! Derfor går jeg nok endnu mere op i, at jeg gerne vil have vintertilbehør i god kvalitet. Gode materialer er lig god kvalitet. Handsker med varme er blandet andet et must have i vintertiden, hvis du spørger mig.

Handsker med varme er en nødvendighed, da der ikke er noget værre end kolde, døde fingre! Det går så ondt, når ens fingre er røde, døde og mangler blod! Derfor har jeg også besluttet mig for, at i år køber jeg et par lækre handsker med varme, fordi jeg fortjener det! OG så smider jeg dem saftsusme ikke væk i år, for ja, det er sgu en dårlig vane, jeg har fået mig. Køber 2-3 par vanter hvert år, og hvad bliver der af dem? Ingen anelse! Det siger bare puf – og så er de væk! Kender I det?

handsker med varme

 

1. MARKBERG ALLEY MITTEN KOSTER 399 KRONER OG KAN KØBES HER // 2. DECOY LADIES LEATHER GLOVE, FAKEFUR 270 KRONER // 3. MARKBERG ALLEY MITTEN SNAKE 399 KRONER // 4. DECOY LADIES LEATHER GLOVE W. ZIPPER 300 KRONER

Markberg laver de lækreste handsker, og jeg kan kun anbefale at gå ind på Boozt og tjekke udvalget ud! Det er et mærke, der forstår at lave eksklusivt, lækkert og komfortabelt tilbehør til kvinder i alle aldre. Det er stilrent, klassisk og råt! Jeg er eksempelvis ellevild med det tredje par fra Markberg, som er i noget snake skind mønster. Parret fra Decoy er også rigtig fint. Det er ret feminint, fordi det er holdt enkelt, og det er handsker, der sidder til.

handsker med varme vanter

1. DECOY LADIES LEATHER GLOVE W. ZIPPER 300 KRONER // 2. PIECES NEW COMET GLOVE 13 140 KRONER // 3. MARKBERG VICKY MITTEN 499 KRONER // 4. ROYAL REPLBLIQ SUSPEND CLASSIC W/ STRAP & QUILT 700 KRONER

Decoy er et mærke, som jeg aldrig har hørt om før, men det må siges, at jeg er imponeret. Det er ret lækkert, og så er det endnu bedre, at handskerne er fremstillet af 100% ægte læder. Det er altså rigtig god kvalitet, som man får for pengene. Hvis man nu er lidt bedre til at passe på sine ting, end jeg er, så er det nu også en rigtig god investering, for mine handsker er i hvert fald ikke nogle, som bliver så let beskidte eller ødelagte. Det er jeg ret god til at passe på – så det vil egentligt sige, at jeg altid formår at smide handsker eller vanter væk, som har en “aldrig brugt” stand ;) FEDT – næppe!! De to sidste par er også ret rå og lækre, synes jeg. Meget anderledes, og anderledes er KUN godt, hvis du spørger mig.

Har I nogle favoritter blandt ovenstående?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *