Herremode: Hvad kan mændene lide?

Mænd er meget forskellige i deres tøjsmag. Nogle mænd går meget op i deres tøj, mens andre har en mere varierende smag. Typisk for de fleste mænd er dog, at de sætter pris på et enkelt design og værdætter de praktiske fordele ved tøjet i stedet for. Der findes dog også de typer, der er optaget af at skabe deres egen unikke stil. Dette skal der også være plads til. Der findes mange måder, hvorpå mænd udtrykker deres stil. Print er gennem årene blevet et hit, hvor mændene foretrækker camouflageprintet. Derudover er denim et materiale, der aldrig går af mode. Denim bliver hyppigt brugt blandt både mænd og kvinder til at tilføre outfittet som helhed en ny dimension. Denim er et slidstærkt, blåt bomuldsstof, der typisk anvendes til arbejdsbukser og cowboybukser. Denim er særligt fortrukket blandt mænd, fordi materialet er stærkt og dermed også praktisk samtidig med, at denim ser fedt ud og viser en mand, der har god stil og tøjsmag.

Praktisk og stilrigtig på samme tid

Denim kan findes til billige penge, men mange vælger at investere flere penge i deres jeans for at sikre sig, at de får bukser af god kvalitet, der ikke slides alt for hurtigt. Denim giver den arbejdsomme mand mulighed for at arbejde samtidig med, at han kan se stilrigtig ud. Kvinder er kendt for at bruge flere penge på tøj end mænd, hvilket også hænger sammen med, at kvinder ofte køber tøj med kort levetid, mens mænd leder ihærdigt efter tøj med lang levetid. Som mand er man ikke så optaget af de forfinede detaljer. Her er det i stedet for det overordnede billede, der spiller en stor rolle.

 

Her finder du tøj til den arbejdsomme og moderigtige mand

På hardcasa.dk finder du det lækreste tøj til mænd, som både giver manden mulighed for at være praktisk og stilrigtig på samme tid. Hardcasa forhandler tøj til mænd, der ikke går på kompromis med design og kvalitet. Hardcasa udvider og opdaterer hele tiden deres udvalg, så du altid er sikker på som mand at komme til det tøj, der er førende på markedet netop nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *