Herremode – vinter anno 2018

Vinterens bidende kulde er stadig over os. Med udgangspunkt i ordsproget: ”der findes ikke dårligt vejr kun dårlig beklædning”, føler vi det er vores pligt at se på den rigtige beklædning for dig, der vi tage dig godt ud i vinteren 2018.

Tendenserne:

Brun er en særligt undervurderet farve. Som farve er den jordnære nuance særdeles velegnet til årstiden, hvor det er koldt og efterårsfarverne stadig præger naturen. Af samme årsag er det ideelt at bygge sit outfit ud fra farvespil i brune nuancer – evt. brudt med en kølig blålig farve som skaber lidt kontrast og dynamik.

Til garderoben i denne vinter anser vi følgende items som absolutte must haves:

Skoene

Denne vinter går rigtige mænd i A.S.98 støvler. Vel at mærke den brune model.

Støvlen er rå og autentisk og bringer vildskab som en kontrast til vores meget minimalistiske skandinaviske mode. A.S.98 støvlen er som et spark attitude lige i trynen, da den med sin no-nonsense stil går direkte ind og stjæler opmærksomheden.

De mange detaljer ledsages af super komfort og ikke mindst varme, der er vores nordiske vinterkulde værdig. En sikker vinder til en rigtig herregarderobe.

De klassiske jeans

Et par klassiske jeans til et par fede støvler. Det kunne ikke være mere simpelt, heller ikke mere effektivt i sit udtryk. Du bygger naturligvis videre på looket med de rå støvler med et par klassiske blue jeans. Bukserne må gerne have slid, men et rent blåligt look med en let vask giver en vidunderlig lethed til støvlerne, og sørger for, looket ikke bliver for søgende. Tænk Boss Orange eller en klassisk Lee model, når du skal vælge dine bukser til støvlerne.

Glem ikke det brune bælte, der naturligvis skal have samme nuance som dine støvler. Det er en glimrende detalje, der viser, du ved, hvad du laver.

Skjorten

De klassiske tern er inde i varmen her i vinterkulden. Tænk Tommy Hilfiger button-down I en mindre kraftfuld blå farve end dine jeans, så farvevægten bliver ved benene.

Sørg for at have skjorten knappet til, så du mikser støvler og jeans mere hårde look med en business approach for dynamikkens skyld. Husk en varm hvid t-shirt eller undertrøje indenunder. Her har JBS et stort udvalg med utrolig lækker komfort.

Jakken

Jakken skal naturligvis være en fed termojakke, der går til buksekanten, men uden at stumpe. Minimum har dette år lavet nogle virkelig fede modeller, som vil passe glimrende til de rå look fra jeans og støvler, men samtidig ligger sig flot på den mere klassiske button-down skjorte. Vælg her at gå over i de beige og brunlige nuancer for at fuldende looket.

Denne artikel er udformet i samarbejde med LoSoCo Fashion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *