Huer til damer

Nu hvor jeg har delt lidt inspiration til dunjakker til kvinder (se indlæg HER), tænkte jeg, at det var meget passende med et indlæg om vintertilbehør. Indlægget er fokuseret på huer til damer. Huer har jeg aldrig været god til at købe, fordi jeg ikke synes, at det klæder mig, men i år har jeg købt en meget enkel hue – tror nogen vil kalde det en beanie, men den er meget fin, og vi vænner os mere og mere til hinandens selskab ; )

Ellers har jeg altid været til flettede pandebånd. Du kan se et stort udvalg af pandebånd HER, hvis du foretrækker pandebånd over huer. De er også fine, fordi de netop dækker ørene, samtidigt med, at de er et pænt accessory. Kunne godt finde på at købe et pandebånd selv, men nu må vil se, om jeg ikke bare holder mig til mine hue. Den er jeg bestemt også glad for!

Huer sammen med halstørklæder og vanter er noget af det, jeg bare ikke vil undvære om vinteren. Det skal være i god kvalitet, og det skal bare holde mig varm og ikke være i trælse materialer. Normalt elsker jeg uld, men huer i uld er bare de værste, fordi de altid klør og irriterer ens hovedbund. Tror det er en af grundene til, at jeg altid har holdt mig fra huer. Har simpelthen ejet for mange huer i de forkerte materialer!

I år er huer med pelskvaster meget populære, hvorfor der er et par stykker i min collage, så I kan få lidt inspiration til, hvordan de kan styles, og hvilke farver huerne kan fås i. Jeg synes selv, at de er vildt fine, og der findes så mange forskellige smukke varianter. Nogen foretrækker kvasten lille, andre tænker jo større jo bedre, mens nogle tredje gerne vil have kvasten i en funky farve. Haha. Så det er meget splittet, men det skal der også være plads til.

Du kan se et udvalg af huer til damer i nedenstående collage:

huer til kvinder damer unge dame piger udsalg rabat online rabatkode

AD-LINKS: 1. Superdry huer grey marl silver coloured 299 // 2. Chillouts Osaka huer grey 199 // 3. Opus antine huer black 149 // 4. FTC Huer mottled grey 549 // 5. Esprit huer taupe 199 // 6. Lipsy huer stone 129 // 7. Vero Moda VMGRY dark grey melage 99 // 8. Replay huer dunkelgrau 399

Mine favoritter består af huerne fra Opus og FTC. FTC huerne er dyrere end de øvrige, fordi de består af 100% kashmir. Jeg ejer selv en kashmir hue, og jeg ELSKER den. Det er så meget pengene værd, selvom det føles som en dyr dyr investering. Elsker bare lækre materialer. Ellers er huerne fra Lipsy og Vero Moda også ret fine. Esprit huen er så sød! Vild med den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *