Billig HUNTER GUMMISTØVLER

Hunter gummistøvler er sammen med Ilse Jacobsen gummistøvler meget populære inden for den kategori. Tendensen er, efter hvad jeg har observeret, at folk oftest går i en af de omtalte gummistøvler. Hunter har efterhånden eksisteret i en del år, men det er først inden for de seneste par år, at de for alvor har vundet folkets hjerter. Hunter har udviklet sig fra at have designet en praktisk gummistøvle til, at det er blevet gummistøvler, som bæres af berømtheder verden over. Hunter har tidligere indgået et designersamarbejde med Jimmi Choo, som lancerede et udvalg af forskellige modeller for Hunter gummistøvler.

Der er ikke noget at sige til, at Hunter gummistøvler er blevet så populære, som de er. Ikke nok med at de er praktiske, komfortable og holdbare til al slags regnvejr, så er de også fantastisk flotte at se på. Det er gummistøvler, som man kan føle sig tilpas i, eftersom det er et lækkert design. Hunter gummistøvler fås efterhånden i mange modeller, og det gør jo, at den enkelte nemmere kan finde den gummistøvler, som passer til vedkommendes stil, og det synes jeg er et stort plus!

Udvalget af Hunter gummistøvler er ret stort, men jeg har begrænset det lidt i det her indlæg, men man kan altid finde hele sortimentet af Hunter gummistøvler HER! Lad os se på dem, som jeg har valgt.

hunter_adjustable_back_gummistøvler
HUNTER ADJUSTABLE BACK GUMMISTØVLER KOSTER 683 KRONER OG KAN KØBES HER

Hunter har lavet ovenstående gummistøvler i to farver: marineblå og sort. Det er en model, som kan bruges til meget mere end regnvejr, da designet er meget sporty og feminint. Spænden kan justeres efter behov og smag – hvorvidt den skal være tætsiddende eller løs. Hunter gummistøvlerne er meget fine at se på, og der er tænkt over, at de ikke kun skal bruges til regnvejr, for støvlerne er meget lette at se på, og de følger benet meget fint i udformningen.

hunter_original_tall_gummistøvler HUNTER ORIGINAL TALL GUMMISTØVLER KOSTER 817 KRONER OG KAN KØBES HER
I RØD // LILLA  // SORT // GRØN // BLÅ

Hunter gummistøvler i et væld af farver. Mange farver! Der er 10 stk at vælge imellem, så der skulle gerne være til enhver smag og stil. Personligt er jeg mest til marineblå, rød, olivengrøn og sort. Selvfølgelig sort, ha ha. Jeg skulle til at sige noget om, at fælles for mine favoritter var, at de var meget diskrete, men det kan jeg bare ikke rigtig påstå, når der er en knaldrød farve iblandt udvalget. Den ser bare så lækker ud kombineret med Hunter logoet, synes jeg?? Nå, men ovenstående Hunter gummistøvler er meget klassiske og er nok den, som jeg ser mest i gadebilledet.

Har I en favorit?

Psst… Du kan forresten klikke på billedet, hvis du gerne vil se modellerne i en større udgave. 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *