Hvad rør sig inden for hårmoden?

Vi kender det alle sammen. Der skal ske noget nyt med frisuren, men hvad skal man vælge denne gang? Er det page, skal der klippes i etager eller skal man prøve sig af med en ny spændende farve? Tankerne er mange, og selvom vores mandlige modstykker ofte svarer: ”det er jo bare hår, det vokser ud igen”, er beslutningen stor! Derfor følger her en kort guide, der fortæller, hvad der rør sig i hårmoden lige nu. Vi har spurgt vores go-to frisør i Kolding om de skarpeste modetendenser til håret, så du kan læse dig klogere forud for din næste tur i frisørstolen.

Bedst til: Mellemlangt hår

Hvis du er til mellemlangt hår, så overvej at få et asymmetrisk klip, der går til omkring skuldrene. Glem dog det pjaltede pandehår og få i stedet glat pandehår, der stopper lige over dine bryn. En dygtig frisør vil desuden kunne lege med saksen og indarbejde lette stigninger i din frisure, så den får mere liv. Er dit hår lyst, så overvej at få farvet det i en mere platinblond retning, mens kvinder med mørkt hår kan få farver i lette brun- og rødlige nuancer – gerne med lette striber. Looket er perfekt selv her ved sommerens udgang.

Bedst til: Kort hår

Mange kvinder har et anstrengt forhold til kort hår, mens andre elsker det og ikke ville kunne leve uden. Uanset hvilken lejr du står i, er kort hår et statement, der associerer med power, frigjorthed og selvstændighed. Den korte frisure kan både være glat, rodet og pjusket, men hælder mest til den pjuskede udgave, der rodes op med brug at skum og en smule hårspray. Da det korte look er rebelsk set i forhold til den gængse kvindemode, er det oplagt at eksperimentere med farver. Særligt kombination af lysere hår med sølvgrå nuancer vinder stort frem, men få også gerne frisørens bud på røde farver, der slår en tyk streg under det selvstændige udtryk.

Er du til det, er det helt i orden at få barberet den ene side eller nakken med lette mønstre.

Bedst til: Langt hår

Det lange look. En evig klassiker, der i øjeblikket sætter fokus på det helt glatte look med skarpt pandehår til. Det lange hår falder tæt langs kroppen og når gerne midten af ryggen, hvor håret afsluttes med at være klippet i en flot, let bue. Bryder du dig ikke om pandehåret, så få en midterskilning med hårlængde til brystet – gerne klippet i tynde spalter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *