Hvide Nike sneakers

Som jeg har været lidt inde på før (se bare HER & HER), så er jeg for alvor på udkig efter nogle lækre sneakers, som skal følge mig igennem foråret og sommeren. Jeg har også nævnt før, at jeg gerne vil have et par sneakers, og blandt mine kommende investeringer af sneakers skal der altså være et par et par hvide Nike sneakers! Der er ingen tvivl om, at Nike er kendte for at designe og producere sneakers i rigtig god kvalitet, lækre materialer og god pasform! Jeg har altid været kæmpe fan af Nike sneakers, og jeg synes, at det er rart, at hvis jeg vælger at købe et par hvide Nike sneakers, er der mulighed for, at looket på skoene er lidt klassiske. Jeg foretrækker mine sneakers uden et stort logo, for det kommer hurtigt til at dominere for meget, og det synes jeg ikke er flatterende på noget som helst tøj.

Hvis du har det på samme måde, vil en af de nedenstående sko være noget for dig. De fleste af skoene fremtræder nike logoet, men når skoene er i en hvid farve, lægger man ikke i lige så høj grad mærke til logo’et, som hvis der var tale om et par sorte sneakers med hvidt logo. Og hvis du intet har imod logo’et, så kan det være, at sko nr. 4 er lige noget for dig : ) Vil lige pointere, at det har intet at gøre med, at jeg ikke kan lide nike logo’et – det er bare logo’er generelt, som jeg helst vil være foruden.

Men nu skal det heller ikke handle for meget om det. Nike står bag mange kollektioner af lækre sneakers, og jeg skal investere i endnu et par hvide Nike sneakers : ) Blandt modellerne er jeg helt vildt med max thea og roshe one. Det er også disse modeller, der er ret populære hos Nike, og det er med god grund! Med begge modeller er der den fordel, at der er lidt hæl, så det tilføjer noget højde uden at det går ud over komforten. Det er en lækker detalje, som jeg godt kan lide!
nike hvide sneakers med kilehæle rabatkode udsalg tilbud til unge thea

AD-LINKS: 1. Nike Sportswear air max thea sneakers white 979,- // 2. Nike Sportswear roshe one sneakers white 729,- // 3. Nike Sportswear air force 1 ’07 white 829,- // 4. Nike SB stefan janoski max white black 1.095,- // 5. Nike Sportswear classic corteZ epic premium white black 799,- // 6. Nike sportswear air force 1 ’07 sneakers high 899,-

Del endelig jeres favoritter blandt ovenstående hvide Nike sneakers! Synes alle ovenstående sneakers er yderst cool, og det er klart, at prisen afspejler den gode kvalitet, men til gengæld har man et par sneakers, som man kan bruge lææænge! Det er penge, der er godt givet ud, synes jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *