Hvide studenterkjoler 2016

Er du en af de heldige, der bliver student i år, og har du endnu ikke fundet en studenterkjole? Så kan det være, at du kan finde lidt inspiration til hvide studenterkjoler 2016 her. Mange kvindelige studenter ifører sig en hvid studenterkjole, når de har afsluttet den sidste eksamen og får studenterhuen på. Det er en tradition på mange gymnasier at iføre sig hvid på dagen, men der er også nogle studerende, der går all in på traditionen og har hvidt tøj på i hele studenterugen.

Det er helt op til den enkelte, hvordan man griber dagen og ugen an, men én ting er sikkert. Studenterugen er noget af det sjoveste og fedeste, som man kommer til at opleve, og det er den bedste måde at slutte tre år af med sin klasse. Det bliver et brag af en fest, og det er SÅ fedt, når den sidste eksamen er overstået, og man kan fejre, at man har nået en milepæl. Det ér jo stort at blive student, så GLÆD jer, hvis I bliver student i år!

Læs også: Studenterkjoler 2015 online

I dette indlæg vil jeg fokusere lidt på hvide studenterkjoler 2016, så hvis du skal have en hvid kjole på dagen, kan du måske finde kjolen her : ) Og hvis du ikke bliver student i år, kan det også sagtens være, at du kan finde en kjole, som du kan bruge her til sommer. Jeg ELSKER personligt at iføre mig hvide kjoler om sommeren, og jeg synes altid, at ens krop fremstår mere brun af de hvide nuancer, så jeg går gerne i hvidt tøj i sommermånederne ; )

Der er rigtig mange fine kjoler på Boozt i øjeblikket, så hvis ingen af de nedenstående kjoler falder i din smag, vil det være en god idé at tjekke udvalget ud. Der er alverdens kjoler at vælge imellem, og foretrækker du din studenterkjole i en anden farve end hvid, kan du også sagtens finde en fin kjole på Boozt. Som jeg også var inde på i går HER, kører Boozt med et tilbud her i weekenden, hvor du kan spare op til 30% på mange af nyhederne. Desuden kan du som altid få 10% rabat med rabatkoden SPDK29H

Jeg har fundet seks forskellige hvide studenterkjoler 2016, som fås med forskellige længder, detaljer og materialer. Kvaliteten af kjolerne er rigtig god, og priserne spænder bredt fra 299 til 1700 kroner, men de fleste er til at betale for : )

studenterkjoler hvide billige 2016 online rabatkode udsalg

AD-LINKS: 1. Samsøe & Samsøe willow dress long 5687 900,- // 2. Vero Moda vmsienna w/l ankle dress v 499.95,- // 3. Samsøe & Samsøe willow short dress 5687 600,- // 4. Filippa K structure dress 1700,- // 5. Mango halter neck dress 449,- // 6. Mango frilled belt dress natural white 299,-

Hvis du gerne vil undgå at iføre dig en hvid kjole til den dag, hvor du bliver student og føler dig mere komfortabel i en anden kjole, er der flere af de ovenstående kjoler, der fås i andre farver. Den lange udgave af Samsøe & Samsøe kjole fås i fem farver, mens den korte udgave fås i otte farver. Filippa K kjolen fås både i hvid og sort. Så der er lidt forskelligt at vælge imellem alt efter hvilken farve og type kjole som man er til : )

Mine favoritter er nok kjolerne nr. 2, 3 og 4 fra henholdsvis Vero Moda, Samsøe & Samsøe og Filippa K.

Hvilken af de ovenstående hvide studenterkjoler 2016 er jeres favorit, og bliver du student i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *