Inspiration til ønskeliste

Jeg elsker selv at se og læse andres ønskelister, uanset om det er en ønskeliste til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller hvad begivenheden er. Det er altid så hyggeligt, og det er så nemt at blive inspireret og tage noget til sig. Derfor har jeg i dette indlæg fokus på en ønskeliste bestående af tøj, sko og tilbehør, så til de af jer der gerne vil have inspiration til ønskeliste, kan dette indlæg måske være brugbart : )

Om ikke andet har jeg fundet ud af, hvad jeg går og savner i min garderobe, og det er da altid noget. Jeg drømmer om alverdens tøj og sko lige i øjeblikket, og jeg er kommet til et punkt, hvor jeg er lidt træt af min gaderobe. Det bliver oftere og oftere, hvor jeg tager noget tøj af en bøjle, klasker det i en pose og smutter forbi røde kors. Så i det mindste får jeg sorteret lidt, og det bliver givet til et godt formål, men meget af tøjet har egentligt aldrig været brugt, og det er lidt en dum vane, som jeg gerne vil forbedre! At være stensikker, før jeg køber noget, således det ikke er noget, som trætter mig kort tid efter. Derfor har jeg besluttet mig for at holde mig til mere klassiske items og være 100% sikker på, at det er noget, som jeg ønsker mig, inden jeg impulsshopper, fordi noget er sat tilpas ned! Årh, kender I det? Skide irriterende altså.

Men i hvert fald har jeg lavet en collage bestående af inspiration til ønskeliste, og det kan måske give jer noget idéér til, hvad I selv går og mangler i jeres garderobe, så I enten kan ønske jer det eller forkæle jer selv med et køb, når I føler, at I har fortjent det ; ) Mange af de ting, som jeg har fundet, synes jeg selv er yderst fine, og jeg mangler selv de helt enkelte og klassiske items fra collagen. Et par cool chunky støvler i samme stil som dem fra Pier One har jeg ønsket mig længe, og de bliver forhåbentlige mine inden længe. Jeg skal bare være sikker ; ) Lærer allerede!

Men lad os se på collagen med inspiration til ønskeliste. Som sagt er det bare inspiration, så I kan jo tage det til jer, som falder i jeres smag. Ellers er der i hvert fald masser af inspiration og lækre fund at finde på Zalando, hvis man kigger sig tid til at kigge og lede. Måske I kan finde lidt i udsalgsafdelingen og spare lidt penge, nu når I er i gang? Det ville ikke gøre noget, forestiller jeg mig!

ønskeliste kvinde fødselsdag konfirmation fest bryllup

LINKS: 1. VERO MODA VMNANNA BLUSER BLACK 199 // 2. MICHAEL BY MICHAEL KORS VINDY SKULDERTASKER 1395 // 3. PIER ONE STØVLETTER BEIGE 499 // 4. MINIMUM KAROLA SOMMERKJOLER TWILIGHT BLUE 499 424 // 5. TOPSHOP BLUSER GREY 399 // 6. NEW LOOK DOLLY BLUSER WHITE 199 // 7. BRIXTON WESLEY HATTE GREY 499 // 8. ESPRIT MINI SKIRTS NAVY 249 // 9. NIKE SB STEFAN JANOSKI MAX SNEAKERS BLACK/WHITE 999

Synes selv, at ovenstående collage består af mange lækre ting! Kunne sagtens selv finde på at klikke nr. 2, 3, 4, 7 og 9 hjem! Meget klassisk og simpelt! Mange af ovenstående items kan fås i forskellige farver, så hvis du fx ikke er til beige støvletter, kan de fås i sort og grå! Sådan er det med flere af tingene, så det er en god idé at tjekke ud, om den er i en anden farve, inden du afskriver dem helt! Der er nogle ting, som går igen i ovenstående collage såsom striber, sporty tendenser, draperinger og feminine vibes! Lige som jeg kan lide det : ) Er det noget, som I kan bruge til jeres egen ønskeliste?

/AFF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *