INSPIRATION TIL TØJ BLOG

Det er blevet mere og mere almindeligt at henvende sig til blogs, når man har brug for inspiration til tøj. Det er i høj grad fordi det er lettere at identificere sig med bloggeren, da man kommer tættere på hende ved at læse bloggen og høre hendes meninger om forskellige typer tøj, sko og tasker. Det er klart en nem måde at få inspiration på, for det er lige foran én på nettet, altså er det meget lettilgængeligt. På blogs kan man søge løs på kategorier, i søgefeltet og surfe rundt på hjemmesiden efter mere inspiration. Det er derfor naturligt for mange at lede efter inspiration til tøj blog på nettet.

Inspiration til tøj blog kan du i hvert fald også finde en masse af her. Denne blog fokuserer primært på collager, hvor du kan finde de lækreste nyheder på nettet. Sommetider er der fokus på enkelte temaer såsom billige gallakjoler eller studenterkjoler online, men der kan også være tider, hvor jeg udelukkende fokuserer på én ting – som fx Michael Kors tasker. I dette indlæg har jeg lavet en collage bestående af tre sæt, som jeg meget gerne ville iføre mig til en fest eller anden fin begivenhed, hvis jeg kunne! Jeg har tidligere lavet et indlæg, hvor jeg fokuserede på stylingen af billige kjoler til unge. Sådanne type indlæg synes jeg er SÅ hyggelige at lave, omend de tager lidt lækre tid end de almindelige indlæg, men det gør mig bestemt ikke noget. For det er sjovt og hyggeligt, og det giver også mig en masse inspiration.

Når du leder efter inspiration til tøj blog, vil det være en rigtig god idé at oprette en mappe på din computer, hvor du kan gemme alle dine billeder, du finder på nettet. Der har nemlig efterhånden været mange gange, hvor jeg har tænkt, at stylingen har været lidt i skabet på et billede, og dét ville jeg da gerne finde noget lignende af, men dagen efter er det hele desværre glemt (!) Så gem endelig billederne et samlet sted, når du kigger efter inspiration til tøj blog.

Jeg har lavet den nedenstående collage med lækre og fantastiske kjoler stylet med fine sko, smykker og clutches! Der er masser af inspiration at hente, og alle tingene kan mikses på tværs alt efter smag og stil : )

kjoler modetendenser

KØB TINGENE TIL DET FØRSTE SÆT HER
1. SAMSØE & SAMSØE ROST DRESS 1602 ELETRIC BLUE 600,- // 2. STYLESNOB VELVET NECKLACE 299,- // 3. DYRBERG/KERN MISSIA RG ROSE 399,- // 4. GUESS DALANEY SLG LARGE ZIP AROUND 439,- // 5. CLARKS CRISP KENDRA NAVY 899,- 

KØB TINGENE TIL DET ANDET SÆT HER
6. VERO MODA VMHAILEY S/S KNEE DRESS NFS LIGHT GREY MELANGE 229,95 // 7. 2ND DAY 2ND LIBERTY 349 174,50 // 8. BUD TO ROSE HEART 179,- // 9. MARKBERG ESTHER CLUTCH CROCO SILVER 399,-  // 10. CLARKS CHORUS NIGHT SHINGLE SHAKE 899,-

KØB TINGENE TIL DET TREDJE SÆT HER
11. GANNI LONG BEACH KNIT EGRET 1.199,- // 12. STYLESNOB MAXI NECKLACE GREY 499,- // 13. DYRBERG/KERN BRIDALIA SS GREY SHINY SILVER GREY 749,- // 14. ECCO SCULPTURED WILD DOVE 1.700,- // 15.TAMARIS WOMS COURT SHOE WHITE 499,-

Der er ikke noget mere sofistikeret at iføre sig lækre kjoler tilsat med smykker og stiletter. Jeg er helt vild med de rå og lækre detaljer ved sæt nummer 3, da det er meget simple og rå detaljer. Den hvide kjole fra Ganni er virkelig smuk og kan styles forskelligt alt efter hvad man skal, og om den skal bruges på en hverdag og til fest. Statement halskæderne er og bliver altid et favorit smykke hos mig. De er så fine, og jeg anvender altid mine, da det giver et fedt udtryk. Det første sæt er meget elegant og fint. Armbåndet fra Dyrberg/Kern er SÅ fint, elsker det!

Hvad synes I om outfittet?

/AFF

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *