Isabel Marant inspirerede sko

Jeg er nok ikke den eneste, der længe har sukket over de smukke sneakers fra Isabel Marant Etoile, men det er virkelig også mange penge at fyre efter et par sko, selvom de er pæne og i rigtig god kvalitet. De koster lidt over 3000 kroner, og hvis du synes, at det er lidt pricey, så er dette indlæg lige noget for dig. I dette indlæg vil der være fokus på Isabel Marant inspirerede sko til budgetvenlige priser.

Da de forskellige sko er inspireret af de populære sneakers fra Isabel Marant Etoile, er det ikke 100% kopier, der vil være at finde. De forskellige sko, som jeg har fundet frem til indlægget, tager meget udgangspunkt i modellens udseende. Af disse Isabel Marant inspirerede sko vil der være en blanding af sorte og brune sneakers, som også er de farver, som man kan vælge imellem ved de ægte Isabel Marant Etoile sneakers.

Modellen hedder Bobby og er en kombination af skotyperne sneakers og wedge. De er lavet af ruskind materiale og har en rund snud. De har været populære i mange år efterhånden, og det er nu her, at du skal anskaffe dit første par Isabel Marant inspirerede sko, hvis du bliver fristet, for de vil passe perfekt her i foråret! Skoene er populære, fordi de passer til alle outfits og kan tilføje noget cool eller sporty til outfittet. Jeg synes også, at der er lidt boheme vibes over Bobby skoene – er vilde med dem!

Læs også: Kjoler til foråret

Hvis du gerne vil have dit første par, kan du i hvert fald kigge nærmere på en af de seks sko. Priserne starter fra 449,- og skoene kan som sagt fås i flere farver, så tjek udvalget ud og skriv endelig, hvis du beslutter dig for at købe én af de seks nedenstående sko.

isabel marant etoile sko sneakers inspireret inspirerede udsalg billige bobby

AD-LINKS: 1. Shoe The bear emmy støvletter m kilehæl black 1.295,- // 2. Pavement Vega 899,- // 3. NLY shoes high top wedge sneaker 449,- // 4. Tamaris sneakers high taupe 899,- // 5. Esprit star sneakers high taupe 699,- // 6. Esprit shoes sneakers star wedge 699,-

Er de forskellige sko ikke bare så lækre? Jeg er helt vild med skoene fra Shoe The bear! Virkelig lækker, elegant og enkel sko, som er perfekt med de fine frynser. I øvrigt er det virkelig in med frynser, så hvis du har lyst til at gå all in med denne type sko, så gør det! Frynser er hot, og Isabel Marant inspirerede sko vil altid være hot ; ) Kan I se lighederne mellem ovenstående sko og de ægte Isabel Marant Etoile sneakers?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *