JAKKER MED PELS

Det har været meget in med jakker med pels på det seneste. Det har både gjaldt fur såvel som faux fur, og i sidste ende kommer det til, hvad man selv føler sig tilpas med, og hvordan ens standpunkt er. Der er nogen, der er helt imod at bruge jakker med pels, der er fremstillet at ægte pels og holder sig derfor til faux fur jakker, mens andre har det fint med det ægte pels. Det er en individuel sag, og det er ikke noget, som jeg vil kommentere videre på.

Jeg har i hvert fald udelukkende sat fokus på jakker med pels, der er faux fur, da det er til fornuftige priser, og det er en måde at vise, at man sagtens kan tage trenden ind til sig, selvom man normalt ikke går så meget i pels. Jeg er selv en af dem, der ikke har gået så meget i pelsjakker. I min garderobe er der en faux fur jakke, men jeg har faktisk endnu ikke taget mig mod til at prøve den. For ja, som det fremgår i sætningen, så kræver det altså lidt noget mod, synes jeg? Er det bare mig? ;)

Men til dem, der SAGTENS kan iføre sig jakker med pels, har jeg i hvert fald lavet en collage, hvor I kan finde inspiration til mange forskellige lækre og billige faux fur jakker, som er i fine farver og materialer. I denne omgang har jeg taget udgangspunkt i jakker med pels online fra ASOS, for de har nemlig et stort udvalg af lækre jakker og frakker!

Jeg lavede godt nok også et indlæg med jakker i går – læs om ganni jakker HER – men nu får I lige en omgang mere. Så skal jeg nok holde mig en lille pause fra jakker, ha ha ;) Det er nok den beklædningsdel, som jeg har flest af. Er det normalt?? Det forklarer i hvert fald disse indlæg med fokus på jakker!

faux fur jakke med pels jakker coat fake udsalg online rabat

KØB JAKKERNE HER
1. OASIS FAUX FUR COAT 784.33 // 2. STORY OF LOLA FAUX FUR COAT WITH COLOUR BLOCK ARM DETAIL 833.35 // 3. STORY OF LOLA FAUX FUR GILET IN LONG SHAGGY HAIR 637.27 // 4. NEW LOOK TALL FAUX FUR JACKET 441.09 // 5. ASOS COAT IN FAUX MONGOLIAN FUR 833.35 500.01 // 6. PULL&BEAR FUX FUR JACKET 686.19 343.14 // 7. FRENCH CONNECTION TABBY FUR COAT 1,715.72 1,029.43 // 8. GLAMOROUS CONTRAST FAUX FUR COAT 705.90 490.21

Er det ikke helt overvældende med alle disse smukke jakker med pels? Mine favoritter er 2, 4, 6 og 8! Jeg er faldet pladask for mærket Story of Lola! Brandnavnet er fantastisk, og tøjet er virkelig også lækkert! Se bare faux fur jakken nummer 2? Hvor original er den lige! Jeg er vild med pelsjakke seks, da den frembringer forårsvibes, og og så er mønstret på jakke nummer 8 altså helt fantastisk! Den minder mig om den jakke, som Trines Wardrobe har på HER – så laber!

Hvordan har I det med jakker med pels / faux fur coats?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *