Januar udsalg på Boozt

Ah, det bedste ved at begynde på et nyt år er altså, at der samtidig åbnes op for januarudsalget! Der er intet bedre end at starte det nye år med at gøre sig nogle gode køb, som kan sikre dig et stilfuldt og lækkert år! Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så kan jeg fortælle, at der er januar udsalg på Boozt, og det er bestemt ikke dårligt! Der er lige pt 18590 produkter til salg i udsalgskategorien for kvinder på Boozt, så der er ingen tvivl om, at der er lidt til enhver smag! Mange af størrelserne er fortsat tilgængelige, så tjek udsalget ud og gør dig et rigtig godt køb i dag!

Det geniale ved januar udsalget 2017 på Boozt er, at der er skruet helt op for procenterne, så der er gode tilbud at indhente! Det gælder for alle mærkerne, og der er op til 50% besparelse lige i øjeblikket. Når du køber for minimum 499,- får du gratis levering, så det er bare med at udnytte, at udsalget er over os. Det er helt oplagt at benytte dig af udsalget, hvis du er på udkig efter den perfekte garderobe. Mit tip er altid at sikre dig, at du har alle basics i orden. Det muliggør, at du kan kombinere dit tøj på kryds og tværs. Sikr dig dermed, at du har basic bluser, nederdele, bukser, shorts og toppe. Du kan starte med at få tøjet i de helt sikre farver, for det gør det nemmere at kombinere forskellige styles med hinanden. Jeg foretrækker at have mine basic styles i sort, grå, hvid og navy. Det er sikre farver for mig.

Læs også: Ganni udsalg på Boozt

Hvis du synes, at det er lækkert med januarudsalget 2017, så kan jeg fortælle dig endnu en god nyhed. Hvis du bruger rabatkoden SPDK29H på Boozt, får du 10% rabat på din ordre. Det er med at spare, hvor man kan, så jeg synes altid, at det er lækkert, når der er sådan nogle rabatkoder tilgængelige online.

I dette indlæg har jeg samlet seks af mine favoritter fra januarudsalget 2017 i nedenstående collage. Flere af nedenstående styles fås i forskellige farver, så tjek endelig udvalget ud og se, om der ikke er noget, som du ikke kan undvære. Der er en lækker Hilfiger Denim sweater, en smuk Calvin Klein skuldertaske, sorte støvler fra Billi Bi, bluser fra henholdsvis Ganni og Samsøe & Samsøe og ikke mindst en fin kjole fra Hunkydory! Var det noget?

januar-udsalg-paa-boozt-januarudsalg-rabat-rabatkode-tilbud-shop-online

AD-LINKS: 1. Hilfiger Denim thdw cn hknit l/s 27 795 397,50,- // 2. Calvin Klein vivi4n mini crossbod 880 528,- // 3. Billi Bi boots 1499 1049,30,- // 4. Samsøe & Samsøe eta o-neck 5668 600 360,- // 5. Ganni Barneys 599 359,40,- // 6. Hunkydory script printed vona dress 1799 1259,30,- 

Støvlerne fra Billi Bi har jeg længe haft et godt øje til. Jeg synes bare, at de er det perfekte bud på et par lækre støvler, for jeg ved, at kvaliteten er i højsæde. Støvlerne fås desuden i forskellige farver. Hilfiger sweateren kunne jeg også godt tænke mig. Den må være SÅ lækker at hoppe i, når man lige har brug for at iføre sig noget afslappet. Ganni blusen er også en klassisker, som jeg længe har haft et kig på. Den fås lige nu både i sort og grå, og begge varianter er på tilbud. Jeg kunne SÅ godt tænke mig at have dem begge i mit klædeskab, og det kan også være, at jeg ender med at blive fristet og købe mig dem. De er begge to tilgængelige i min størrelse – er det så ikke næsten meant to be? ; ) Ahh, damn you, januar udsalg på Boozt. Der er for mange fristelser!

Er I blevet fristet af januarudsalget 2017 endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *