Januar udsalg på Zalando

Jubiii, hvor jeg elsker januar! Januar er lig med et nyt år, nyt kapitel og shopping! For det største udsalg venter sig altid i januar, og der bliver altid skruet helt op for procenterne til januarudsalget 2017, så man har mulighed for at spare en masse penge og få ekstra for pengene! Det er virkelig lækkert, og nu er der også åbnet for et lækkert og virkelig godt januar udsalg på Zalando! Der er lige nu 47040 produkter i udsalgskategorien, så hvis du vil shoppe tøj, sko og tasker til gode priser, så er det på Zalando, at det sker ; )

Det er kort tid siden, at jeg også tippede om, at der var udsalg på Boozt, hvor der også er mulighed for at finde udsalg på lækre brands som f.eks. Ganni – se bare HER! Januarudsalget 2017 er bare stort, og det er fedt, at der er så mange store webshops, som gør rigtig meget ud af det. At Zalando har lidt over 47.000 produkter til salg bare i udsalgskategorien, er jo helt vildt. Det gælder især, når mange af produkterne er sat ned med 60% besparelse. Så er der pludselig mange penge at spare, og der er mulighed for at købe kjoler, tasker, bluser osv. til under 200 kroner! Så hvis du ved, at der er nogle ting, som du kommer til at mange i løbet af året, er det med at slå til nu.

Læs også: Rabatkoder

Jeg har samlet mine favoritter fra januarudsalget på Zalando i nedenstående collage. Mange af produkterne fås i forskellige farver, og der er mulighed for at se tøjet eller tingene på modellerne, så det giver et mere realistisk billede af produktet. Det synes jeg altid er rart, nu når man ikke har mulighed for at prøve tingene, inden man køber dem. Jeg returnerer stortset aldrig produkter, som jeg har købt på nettet, fordi der er mulighed for at se mange billeder af varen, og der er ofte anmeldelser af produktet, hvilket giver et indblik i, hvordan størrelsen er, og hvordan kvaliteten er. Der er altså gjort rigtig meget for at optimere den del, så webshops bedre kan konkurrere mod fysiske butikker. Og hvis varen så ikke passer én, er der ved de fleste webshops mulighed for at returnere varen gratis, så det er slet ikke så bøvlet at benytte sig af januarudsalget på nettet.

Iblandt mine favoritter har jeg fundet en lækker sort kjole, som også fås i grå. En esprit bluse med skjorte indenunder der er så fin og noget, som jeg har ledt længe efter! Så er der en pung fra Michael Kors, der fås i fire farver. Der er pt mulighed for at spare 25%, så det er lækkert, når der er tale om så eksklusivt mærke. Så er der lidt lækre bluser fra Benetton og Only. Endeligt har jeg fundet endnu et lækkert produkt fra Michael Kors, nemlig et par sneakers. Jeg synes, at de er SÅ seje, og jeg faldt for dem med det samme. Der er noget fedt over dem, og disse sneakers har fået gode anmeldelser!

Se mine favoritter fra januar udsalget på Zalando her:

zalando-rabatkode-udsalg-januar-januarudsalg-rabat-tilbud-kjole-dame-toej

AD-LINKS: 1. Urban Classics strikkjoler black 179,- // 2. Esprit Collection langærmede t-shirts black 399 319,- // 3. Michael Michael Kors bedford punge 849 639,- // 4. Benetton strikpullover/striktrøjer off white 399 159,- // 5. Only onlann langærmede t-shirts black 159 103,- // 6. Michael Michael Kors allie sneakers optic white/black 1295 969

Hvis du har et link til et produkt fra januar udsalg 2017 på Zalando, som jeg bare ikke må misse, så sig til! ; ) Jeg skal lige vurdere, hvor meget jeg skal benytte mig af januarudsalget, for der er godt nok mange fine ting, der er sat gevaldigt ned! Det er SÅ fedt! Og alt for fristende!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *