billige JEANS MED HULLER

De sidste par sæsoner har det været meget in at iføre sig jeans med huller. Der findes efterhånden mange forskellige modeller bukser, hvor det er op til den enkelte, hvor diskrete hullerne på jeans skal være. Nogen foretrækker jeans med mange markante huller – se eksempler på boyfriend jeans med huller her! Andre foretrækker bukser, hvor der er slidtage på bukserne, og der ikke er hul igennem buksen. Det handler meget om at finde de bukser, der passer til ens stil, for vigtigst er, at man er komfortabel med det, som man ifører sig.

Personligt synes jeg, at stil og selvtillid hænger sammen. Der er ingen grund til at tage en bluse eller et par bukser på, som du ikke er tilpas i, for det vil stråle ud af dig. And let’s face it: Der er ingen, der har lyst til at tage til en fest, hvor man skal være usikker på det, som man har på i stedet for at bruge sin energi på at feste og have det sjovt. Så det er altid en god idé at mærke efter, hvordan man har det med det tøj, som man ifører sig. Én ting er at spørge ens veninder til råds, hvad de synes om tøjet – noget andet er, hvad man selv mener. I sidste ende er det dig og ikke dine veninder, der skal have tøjet på til begivenheden. Det er selvfølgelig altid rart at høre, hvad andre synes om tøjet, men er man selv usikker, vil det kunne ses og mærkes.

Jeg kan godt lide jeans med huller i, for det giver et råt og lækkert udtryk. Man kan vælge at gå all in på det rå look, men man kan også vælge at bløde det op ved at iføre sig feminine items. Det kan være nogle stiletter, lidt pastelfarver eller hvad der falder én naturligt ind. Alt efter hvad man foretrækker, når det kommer til det samlede udtryk.

Jeans med huller har været et af de større modetendenser, men der er andre trends såsom mom jeans og bukser med vidde, der er lige så dominerende i øjeblikket. Jeg bliver personligt aldrig tilhænger af jeans, som ikke sidder til på kroppen. Jeg kan godt lide, når bukserne er kropsnære og i slim udgave, for det gør noget godt for min krop, men sådan er vi alle forskellige, og det samme er vores kropstyper. Gør, hvad der falder dig mest naturligt ind.

I de nedenstående to collager har jeg samlet seks forskellige bukser. Nogle jeans med huller, andre uden. Så er der som altid noget at vælge mellem, og prisklasserne spænder bredt. Lad os se på sagerne!

jeans med huller udsalg modetendenser til kvinder

DE KAN KØBES HER:

1. SELECTED FEMME SFROBERTA LW JEANS – MAMBO BRAKE 799,95 // 2. MANGO SKINNY NOA JEANS 299,- // 3. EDC BY ESPRIT PANTS DENIM 599,-

Selected Femme bukserne er rigtig lækre med de rå detaljer. Slidtagen og hullerne giver dem et sejt og moderne udtryk, som gør disse jeans alt andet end kedelige! Det er en medium blå denim farve, hvilket gør dem brugbare i mange forskellige sammenhænge og til forskellige outfits. Mango skinny jeans er et par bukser med højtalje og skinny fit. De sidder til kroppen og giver en rigtig god figur. Prisen for ovenstående bukser er rigtig god, da de koster 299 kroner. Det er klart nogle bukser, som vil være komfortable at have på. Edc by esprit bukserne er blevet sandslebet for at få nogle rå og lækre detaljer. Bukserne fremstår meget afslappende og ungdommelige, hvilket er i harmoni med kendetegnene for mærket! Alle tre jeans er meget forskellige, men rigtig fine!

jeans med huller til kvinder udsalg

DE KAN KØBES HER:

1. MBYM BRANDO JEANS 699,95 // 2. 2ND DAY 2ND LINDSAY LEATHER 899,- // 3. DIESEL WOMEN SKINZEE L.32 TROUSERS 999,-

MbyM brando jeans er til den selvsikre kvinde, der har stilen i ord og elsker at eksperimentere med udtryk, stil og looks. Det er et par jeans med lidt anderledes detaljer end de andre i collagerne. Disse bukser er med frynsede lapper, der giver et fedt look! Det ville være sejt at iføre sig sådan nogle bukser med en chunky sweater og et par rå støvler. 2ND Lindsay leather jeans er et par hvide jeans, der er designet med øje for minimalisme. De sidder tæt til kroppen og er skinny fit. På siderne er der lækre læderdetaljer, der gør bukserne gennemførte. Jeg er selv på udkig efter et par hvide jeans, og ovenstående fra 2ND kunne sagtens være et bud. Diesel skinzee trousers er et par ganske almindelige bukser, der har en pæn farve og er kropsnære. Jeg har alle dage været tilhænger af Diesel, når det kommer til bukser, for de formår at lave bukser, der er komfortable at have på. Pasformen skuffer aldrig, hvorfor det er værd at give lidt ekstra for et par bukser!

Hvad synes I, at der er vigtigt, når det kommer til bukser? 

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *