Billige JUMPSUITS TIL KVINDER

Det er ikke ret mange år siden, at jumpsuits til kvinder for alvor kom frem i modebilledet. Det er helt sikkert et af de modefænomener, som folk har en mening om. Enten elsker man det, eller også bryder man sig ikke om det! I starten, må jeg indrømme, var jeg også meget skeptisk over for den nye modetendens. Men med så meget andet nyt skal øjnene lige vænne sig til det, og så er det lige pludselig ikke så slemt.

Personligt har jeg endnu ikke købt et par, da jeg ikke føler, at jeg har højden til det. Jeg forsvinder simpelthen væk, når jeg ifører mig et jumpsuit! Jeg tror bare, at jeg skal finde det perfekte par, som ovenikøbet sidder lidt til, så al min højde og drøjde ikke bliver væk i mængden af tøj ; ) Tit er jumpsuits til kvinder nemlig lavet med en oversize effekt, og det gør derfor, at jeg ikke føler mig helt tilpas i dem.

Hvorom alting er, så har jeg fundet fire jumpsuits til kvinder. Så må I vurdere, om det er noget for jer eller ej. Det kan også være, at I selv ejer et par eller flere og kan give nogle fif om, hvilke der er go or no go? ; ) Jeg giver jer fire bud på lækre jumpsuits til kvinder her!

b_young_selina_jumpsuitB.YOUNG SELINA JUMPSUIT KOSTER 499 KRONER OG KAN KØBES HER

B. Young har designet et virkelig smukt jumpsuit, som sidder fantastisk flot på modellen! Det har en virkelig feminin udskæring, der gør, at man kan iføre sig smukke halskæder, når man vil dresse det op! Omvendt, hvis man vil tage det til brug til hverdag, kan man iføre sig det, som det er, eller man kan tage en lang, flot cardigan til. Det er i hvert fald et jumpsuit, som kan bruges året rundt! Noget andet, der er flot ved jumpsuitet, er klart det lækre print! Det gør jumpsuitet virkelig elegant, og så hjælper det i den grad, at jumpsuitet er designet med smalle ben! Jeg kunne i hvert fald godt overveje, om det skulle være mit første jumpsuit!

river_island_phoenix_jumpsuit

RIVER ISLAND PHOENIX JUMPSUIT KOSTER 499 KRONER OG KAN KØBES HER

Det er River Island, der står bag dette smukke jumpsuit. Kombinationen af sort, hvid og lyseblå fungerer rigtig godt, og så ser det virkelig fint ud med de tynde stropper til! Jumpsuitet ser ufattelig behagelig ud, og jeg kunne forestille mig, at når man først har erhvervet sig et par jumpsuit, så vil man have flere! Det må i hvert fald være et kæmpe hit, når man har tøjkriser ; ) Det er jeg slet ikke i tvivl om!

cami_strap_jumpsuit_glamorous

GLAMOROUS CAMI STRAP JUMPSUIT KOSTER 249 KRONER OG KAN KØBES HER

Bemærkede I prisen? 249 kroner for dette mønstrede jumpsuit! Så kan man snakke om et billigt jumpsuit! Printet er rigtig fint med de blå tern. Benene er smalle, halsudskæringen er feminin, tynde stropper, og så er det et klart plus, at jumpsuitet er figursyret. Der er ikke noget bedre, end når pasformen er, som den skal være.

ax_paris_jumpsuit_contrast_gold_necklace_detail

AX PARIS CONTRAST GOLD NECKLACE DETAIL JUMPSUIT KOSTER 349 KRONER OG KAN KØBES HER

Dette jumpsuit fra Ax Paris har også en rigtig fin pris. Det er måske lidt mere vovet end de andre jumpsuits til kvinder, da der er den detalje med spænden i toppen af jumpsuitet. Det gør, at det har et festligt og sexet look, som straks gør, at man lægger mærke til det. Synes man, at kjolen er flot, men ikke ønsker en masse opmærksomhed, kan man dresse jumpsuitet ned ved at iføre sig en blazer til. Det vil skabe et fint modspil! Ellers har jumpsuitet lækre detaljer såsom smalle ben og lommer i underdelen.

Et rigtig godt tip til dem, som ikke ønsker de lange ben, er, at man selv kan afkorte længden, hvis man hellere vil have en kortere længde. Altså, et playsuit. Jeg tænker, at jeg senere hen vil lave et indlæg med playsuits, så der også er til dem, der foretrækker en kortere længde – eller begge dele! Hvis I har en favorit blandt disse jumpsuits til kvinder, må I gerne sige til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *