Kendall + Kylie at Topshop

Hvis du følger med i “Keeping up with the Kardashians”, kender du helt sikkert søstrene Kendall og Kylie Jenner. De har netop nu lanceret en tøjlinje i samarbejde med Topshop, hvor de giver deres bud på lækre items, som man kan iføre sig til sommer. Kendall + Kylie at Topshop er en linje, som har taget udgangspunkt i en gennemsnitlig LA pige; hvem hun er, og hvad hun elsker at lave! De har taget udgangspunkt i en simpel og vintageinspireret stil, som man helt sikkert vil give dem ret i, når man ser tøjlinjen!

I kollektionen Kendall + Kylie at Topshop har pigerne udelukkende haft deres egne meninger i spil, når de har designet tøjlinjen. Det gør, at det er tøj, som er ekstra autentisk, da det er pigerne dem selv, der har valgt designet og materialerne! For mange teenagere er pigerne et forbillede, så hvis du er en af dem, der synes, at søstrene er succesfulde og har god stil, så kan det være, at tøjet er noget for dig!

Fornyligt har de lanceret tøjkollektionen Kendall + Kylie at Topshop, og mange steder er meget af tøjet allerede udsolgt, så de har stor succes med at designe tøj fra start! Kollektionen er meget frisk, sommerlig, sød og typisk forbindet med en LA pige! Det er tøj, der er meget løst og let at have på. Intet af kollektonen sidder stramt, så søstrene sender tydeligt signaler om, at det er tøj, som skal iføres her til sommer og på stranden, hvor man kan gå rundt helt afslappet og nyde solen i fine omgivelser.

Så hvis du er vilde med søstrene og gerne vil have fat i deres tøj, er der heldigvis stadig lidt mere til salg på Zalando, hvor Topshop mærket altså er repræsenteret! Det er ikke hele kollektionen, der er der længere, men der er stadig en del fine  items, som er super fine : ) Nogle af dem fra kollektionen Kendall + Kylie at Topshop er repræsenteret i nedenstående collage:

kendall kylie jenner topshop kardashians zalando line clothing køb online

LINKS: 1. TOPSHOP KENDALL + KYLIE BLUSER CREAM 349 // 2. TOPSHOP KENDALL + KYLIE BUKSER MULTIBRIGHT 349 // 3. TOPSHOP KENDALL + KYLIE BLUSER CREAM 399 // 4. TOPSHOP KENDALL + KYLIE JEANS SHORT / COWBOY SHORTS 349 // 5. TOPSHOP KENDALL + KYLIE OVERALL JUMPSUIT BUKSEDRAGTER 499 // 6. TOPSHOP KENDALL + KYLIE MAXIKJOLER BLACK 549

Som I kan fornemme ud fra tøjet, er det meget sommerligt og afslappet. Priserne er uændret i forhold til Topshops prisklasse forstået på den måde, at de altså er holdt til samme priser, som man normalt kan forvente af Topshop! Det betyder altså, at det er en prisklasse, der er til at betale for, og det dyreste item i kollektionen koster 549! Mine favoritter er klart de chic shorts samt den sorte maxikjole! Bluserne er også meget søde, og mønstret, som de har vagt til deres shorts + buksedragten, er virkelig også meget pænt! Hvis I mangler inspiration til, hvordan man kan style de ovenstående items, er der rig mulighed for at indhente inspiration på Google.

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *