Kjoler med krave

En af sæsonens store tendenser er at iføre sig kjoler med krave. Det understreges i høj grad ved, at udvalget af bluser, halskæder og kjoler med kraver vokser. En webshop, som jeg altid besøger, når jeg kigger efter modetendenser, er ASOS. ASOS er virkelig stedet, når der kommer til tøj, sko og tasker, fordi de har et kæmpe udvalg af produkter. Der er både high end og high street mærker, og deres udsalgssektion er alt for fristende. Der er altid noget, som man kan klikke i indkøbskurven, og jeg faldt desværre også i her til aften, ha ha.

Udvalget af kraver på ASOS er også stort. ASOS er stedet, hvis du er på udkig efter tendenser, fordi de er hurtige til at tage dem til sig. De tager gerne chancerne og har derfor altid et stort udvalg af tendenserne repræsenteret af forskellige brands. Det er virkelig fedt og endnu mere motiverende for at shoppe dér. Da jeg selv var på udkig efter kjoler med krave, faldt jeg meget hurtigt for en sort og enkel kjole med en hvid krave. Det er nummer to på collagen og er fra ASOS’s eget mærke, hvilket virkelig kan anbefales. Det er god kvalitet til billige penge :-)

Fragten er desuden gratis til Danmark, og de har nu lanceret, at returneringen ligeledes bliver gratis nu! Så fedt, for jeg har altid haft det liiidt ambivalent med at returnere tøj til ASOS, fordi det hurtigt kan blive dyrt at betale fragt til England, men det er heldigvis ikke noget problem længere! Yeeees, ASOS, jeg er vild med dig!

Collagen nedenunder består af kjoler, som du kan bruge til festlige begivenheder, til sommer og til hverdag. Priserne starter fra 160 kroner, og den dyreste kjole koster 798 kroner, så det er ikke så galt. De fleste er til at betale for, så hvis du selv overvejer at prøve tendensen af, så gør det! Modetendenser er til for at prøve dem af og have det lidt sjovt med det! ;-)

Læs også: Hvide Nike sneakers

Lad os kigge lidt på udvalget af kjoler med kraver. Collagen består af 12 fantastiske kjoler, som du kan style, som du vil. Det kan eksempelvis være med et par hvide Nike sneakers. De vil i hvert fald være oplagte i anledning af, at du skal ind til byen og shoppe eller være sammen med nogle veninder, hvor der skal være fokus på komfort og stil.

kjoler med krave kraver festkjoler collar dress udsalg rabatkode

AD-LINKS: 1. Paper Dolls tall floral print halter maxi dress with embellished collar 680,84  // 2. ASOS maternity bodycon dress with collar 319,14 // 3. ASOS sleveless a-line dress with pretty collar 319,14 // 4. ASOS Dress with Lace Top and Collar 372.33 // 5. Love Tailored A Line Dress with Collar 468.08 // 6. ASOS Embroidered Floral Sequin Mini Skater Dress With Collar 797.86 // 7. Reclaimed Vintage X Liquid Lunch Shift Dress With Collar Detail 404.25 // 8. Fashion Union Aline Shift Dress with Collar 265.95 // 9. ASOS Encrusted Embellished Collar Short Sleeve Mini Shift Dress 585.10 // 10. Sister Jane Venus Dress with Shirt Collar and Contrast Panelling 691.48 // 11. Fashion Union Stripe Dress with Collar and Button Front 265.95 159.57 // 12. Oasis Floral Collar Shift 617.01 367.01

Elsker denne tendens. Den er virkelig lige noget for mig. Mine favoritter er nr. 1, 2 og 12. Kjolen fra Oasis kunne jeg virkelig forestille mig ville være et hit til sommer med nogle brune stænger og hvide sneakers. Perfekt match! Den er endda sat meget ned, så det er værd at overveje, om den mon skal klikkes hjem. Kjolen fra ASOS har jeg som sagt bestilt hjem, og jeg glæææder mig til at modtage den. Jeg har bestilt den sammen med en anden kjole og et par støvler, som jeg ikke kunne vente på, så jeg har betalt for ekspres levering. Ha ha, jeg er for meget!

Håber I har haft en dejlig mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *