Kjoler med lange ærmer

Det gik op for mig i dag, at jeg ikke ejer særlig mange kjoler med lange ærmer og begyndte fluks at lede nettet igennem efter lækre kjoler, der netop har lange ærmer! Jeg startede med at tjekke Nellys webshop ud og ledte egentligt udelukkende efter sorte kjoler med lange ærmer, for jeg mangler et par sorte kjoler i min garderobe! Ikke nødvendigvis nogle, der skal være vildt festvilde, men generelt vil jeg gerne holde mig til mere klassisk, og det må man sige, at sorte kjoler er! Klassiske og tidsløse. Perfekt til min nye garderobe, som ikke skal bestå af flere fejlkøb – træt af det! ; )

Det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke længere må være items i min garderobe, der er fyldt med mønstre og farver, men jeg har brug for noget kontrol! Men tilbage til emnet om kjoler med lange ærmer. Det er rart nok at iføre sig nogle kjoler med lange ærmer sommetider. Det giver noget mere komfort, for det er så behageligt, synes jeg! Især hverdagskjoler med lange ærmer. Jeg har et par stykker, som jeg har erhvervet fra ASOS’ egen linje, som jeg er utrolig glad for! Ligesom nogle personer ifører sig joggingtøj, når de har brug for komfortabelt tøj, har jeg mine behagelige kjoler med lange ærmer, som jeg vender til gang på gang, når jeg har brug for det!

Jeg forestiller mig også, at det kan være rigtig praktisk med kjoler med lange ærmer, når man er til fest, og det pludselig ikke er så varmt længere sent på aftenen/natten :-P Har i hvert fald selv smuttet udenfor et diskotek og lige fået frisk luft uden min jakke, fordi den gad jeg ikke lige stå i kø for, og yes, det kan godt nok være koldt sommetider! Så måske er det slet ikke så tosset med kjoler med lange ærmer, når man skal til fest! En blazer eller en læderjakke er selvfølgelig stadig klædeligt kjolen, selvom den er med lange ærmer : ) Så jeg siger kun go for det!

Nedenstående collage består i hvert fald af fire sorte kjoler med lange ærmer. Én af dem er en maxikjole med lange ærmer, så her er en fin kombination af begge længder. Synes selv, at de er ret pæne. Nummer 3 er klart en festkjole, hvor de tre andre kan bruges til både hverdag og fest afhængig af styling!

kjoler med lange ærmer festkjoler nelly udsalg rabatkode tilbud LINKS: 1. FINDERS KEEPERS MOONLIGHT L/S DRESS SORT FESTKJOLER 1295 // 2. CLUB L KNOT DETAILED MAXI DRESS SORT FESTKJOLER 349 // 3. NLY ONE VELVET SEQUINS NECK 379 227 // 4. NLY TREND FULL BEADED DRESS 549 329

Den første kjole fra Finders Keepers er så meget mig og kunne sagtens se mig selv iføre den! Den er lige mig: klassisk, simpelt og elegant! Det er et af de tidsløse kjoler, som du vil kunne have i evig tid i din garderobe, for den bliver ikke foreløbigt træt af! Maxikjolen fra Club L er smuk, chic og med en rigtig fin detalje i form af draperingen i taljen! Vild med det : ) Festkjolen fra NLY ONE er en mere vovet én af  slagsen, men jeg elsker pailletter og synes, at den er ret cool! Nly Trend kjolen er en sød, frisk og fin kjole, som jeg ville elske at have i min garderobe. Om vinteren vil man kunne smide en chunky strik over, så det ville være et outfit bestående af strikken og den yderst smukke nederdel! Kunne I ikke lige se det for jer? : ) Så fint!

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *