Kjoler til julefrokost

Vi går med hastige skridt en tid, som mange ser frem til. Det er blevet køligere udenfor, og i weekenden er der blevet lovet sne. Alt tyder altså på, at vi rammer december. Det betyder, at den evige jagt efter kjoler til julefrokoster er gået i gang! Personligt elsker jeg julefrokoster. Hvad er der heller ikke at kunne lide? Godt selskab, lækkert mad og godt med drikkevarer! De sjoveste og hyggeligste begivenheder med ens nærmeste, som man samles med! Jeg har derfor tænkt, at det var helt oplagt at lave et indlæg med kjoler til julefrokost, for hvad skal man have på?

Jeg er all in for at genbruge de mange kjoler, som vi alle har i garderoben. Men hvis man er typen, som er blevet inviteret til en masse julefrokoster og har sagt ja til dem, så er det måske meget rart at få købt en enkel kjole eller to! Det er forskelligt hvad vi piger foretrækker at have på til julefrokoster. Nogen foretrækker glimmer, andre foretrækker den lille sorte, mens nogle tredje gerne vil iføre sig noget klassisk. En rød kjole er også en mulighed, hvis man har lyst til at vove sig ud i sådan en sag! ;-)

Ved valget af kjole er det en god idé at gøre sig nogle vigtige overvejelser. Skal den være lang eller kort? Med eller uden ærmer? Skal der en blazer eller cardigan til kjolen? Skal den være stram, eller må den gerne være lidt løs i stoffet? Der er ingen, der er i tvivl om, at til en julefrokost bliver der serveret rigtig meget mad, som smager rigtig godt, så det er værd at overveje, om en stram kjole vil være så passende til begivenhed, for man skal jo helst kunne nyde maden og stadig føle sig tilpas efter måltidet i ens kjole ;-)

Jeg har i hvert fald samlet en collage bestående af kjoler, der kan anvendes til julefrokoster. Forhåbentligt kan det give lidt inspiration til kjoler til julefrokoster.

kjoler til julefrokost julefrokoster tilbud rabatkode udsalg festkjoler unge

AD-LINKS: 1. Tiger of Sweden Joli etuikjler black 1.595 // 2. Only cocktailkjoler festkjoler nude 299,95 // 3. Glamorous cocktailkjoler festkjoler cream 799 // 4. Selected Femme Sfnune cocktailkjoler festkjoler shadow gray 499 // 5. TFNC Bizzi cocktailkjoler festkjoler black 499 // 6. mint&berry jerseykjoler black 399 // 7. Samsøe & Samsøe Lu blusekjoler total eclipse 699 // 8. Cream Michelle jerseykjoler pitch black 699

Mine favoritter er Glamouros kjolen, Samsøe Samsøe blusekjolen og den enkle Tiger of Sweden kjolen. Så smukke valgmuligheder! Hvilke kjoler til julefrokoster synes I, der vil være geniale at iføre sig? Jeg kunne så godt tænke mig en ny kjole, så klikker nok Samsøe & Samsøe kjolen hjem i dag. Så fine detaljer og farve, synes I ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *