Klæd dig ordentligt på til udendørs oplevelser

Efteråret står for døren. Bladene er så småt begyndt at falde af træerne, farverne er domineret af røde, brune og gule nuancer. Det er tid til at finde sweatre og uldsokker frem. Selvom mange er kede af, at sommeren er forbi, så er efteråret en hyggelig og varm tid med mulighed for at shoppe lækkert tøj. Flere vil automatisk trække mere indendørs. Men faktisk burde alle gøre sig selv den tjeneste at være ude i efteråret og nyde den smukke natur og lave udendørs aktiviteter, som holder energiniveauet oppe. Men hvordan klæder du dig på til det? Læs med her.

 

Disse styles er pæne og praktiske til udendørs aktiviteter

Det er klart, at der kan være meget skiftende temperaturer i efteråret, og så kan det være svært at klæde sig på. Derfor er det godt at have lidt blandede styles, så du kan klæde dig på til både milde og kolde temperaturer. Inspiration til efterårsstyles er:

 

  • Mohairgarn sweater i karrygul. Mohairgarn er blevet totalt in i 2017 og 2018, og er et yderst klædeligt og behageligt materiale. Den kan være nok at have på med en tynd bluse inden under en solskinsdag i efteråret.
  • Termotøj. Termotøj tilpasser sig din kropstemperatur, så det er rigtig godt, hvis du skal lave en aktiv aktivitet, hvor du kan komme til at svede og fryse lidt.
  • Hue og vanter sæt. Det er både pynteligt og praktisk. Du kan have et tyndt strikket sæt til efteråret og købe et tykkere til vinteren.

 

 

Hvilke udendørs aktiviteter kan man lave til efteråret?

Man kan gøre noget så simpelt som at gå en tur i skoven, men skal der mere til at trække en ud, kan man også tage på for eksempel Teamcooking kursus, hvor du og dine venner eller kollegaer kan tilberede mad over bål og nyde samværet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *