Klæd dig rigtigt på til sommer

Når vejret er varmt

Sommervejret er endelig over Danmark, og det kan mærkes. Det betyder for mange et skift i påklædning, hvor man kan tage lige hvad man har lyst til på. For nogle gælder dog ikke helt de samme regler, og derfor kan sommeren være temmelig anstrengende. Har man et job, der kræver en bestemt påklædning, er der alligevel hjælp at hente. Hvor man muligvis normalt ville gå efter tætsiddende tøj, for en optimal påklædning til jobbet, kan man i sommerperioden vælge tøj, der sidder løsere. Det kan være ulideligt at have tætsiddende tøj på i sommervarmen, da det hurtigt kan ’klistre’ til kroppen. Derfor er løst tøj et godt alternativ, da det giver mere luft og frihed, hvilket gør, at man kan føle sig bedre tilpas på arbejdet.

Har man ikke et job der kræver en bestemt påklædning, kan man med fordel hoppe i en af sommerens mange bud på sommerkjoler. Populært i år er blomster! Der findes et hav af kjoler (bluser, nederdele med mere) med diverse blomsterprint. De er at finde i forskellige farver og med forskellige blomsterarter. Så selvom de fleste unge kvinder hopper i en blomstret kjole i år, skal man ikke frygte, at alle ligner hinanden.

Når vejret er koldt

Vejret i Danmark er ganske utilregneligt. Selvom man dagen inden har kæmpet med varmen i næsten intet tøj, så kan dagen efter byde på vind og regn. Derfor er det altid en god idé at kigge ud ad sine vinduer, for at se, hvad dagens vejr byder på. Det er også muligt at tjekke vejrudsigten på forhånd, og ud fra denne beslutte, hvad man skal tage på af tøj. Det er blevet populært med kimono, som man nemt kan svinge om sig, er vejret til den kølige side. Er der yderligere vind eller regn findes der et hav af denimjakker eller moderigtige regnfrakker, som man iføre sig, før man begiver sig ud i det danske svar på sommervejr.

Din boligstil

Det er ikke kun dig selv, der skal klædes godt på til sommer, dit hjem siger også noget om din stil. For det første er det en god idé at holde sit værelse pænt ryddet, så det ser ordentligt og fint ud. Mange kender det at prøve en masse forskellige outfits af inden man i al hast smutter ud ad døren – og efterlader en bunke tøj på sengen. Det tager kun få minutter at hænge op igen, så hvorfor ikke gøre med det samme? Så ser ens hjem mere indbydende ud.

For at opretholde den fine stil, bør man kigge overordnet på værelset, om nogle ting ligger og flyder. Oftest ser det sjusket ud med dyner og puder i sengen, selvom man har redt sengen og forsøgt at arrangere dem fint. Derfor kan man eventuelt anskaffe sig et sengetæppe fra Georg Jensen til at holde de sjuskede dyner ude af syne. For at ens boligstil ikke bliver for klinisk, er det populært med ekstra pynt i hjemmet. Det kan man eventuelt gøre med pyntepuder og tæpper i sofaen, hvilket medfører en hyggelig stemning til stilen.

Når både du og din bolig er klædt godt på til sommer, er det bare med at nyde vejret, mens det er godt. Tjek altid vejret, før du træder ud af døren. Så risikerer du ikke ubehagelige overraskelser. God sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *