Lange cardigans online

Nu er vi endelig kommet rigtig ind i min yndlingsårstid. Der er ingen tvivl om, at det er blevet køligere om morgenen, når man skal af sted på farten, men vejret har også vist sin fra den gode side de seneste dage, hvor solen har været fremme. Det har været virkelig dejligt, og jeg ser sådan frem til, at det bliver ved. Med efteråret over os er det på tide at gå på jagt efter lange cardigans online, da de er så rare at pakke sig ind i. De luner og er behagelige at have på. Apropos behageligt tøj er det ikke særlig længe siden, at jeg skrev om strik til kvinder, som du kan finde HER

Jeg har førhen været ret tøvende med at gå på jagt efter lange cardigans online, da jeg er en lav person, så jeg vil helst ikke fremstå lavere end nødvendigt, men med et par støvler synes jeg faktisk ikke, at det ser så galt ud. Jeg har fundet lidt forskellige cardigans frem fra Zalando, og der er virkelig mange gode bud at vælge imellem. Jeg foretrækker mine lange cardigans at være klassiske i farverne, så de går til det meste af ens tøj.

Min favorit er en cardigan fra mærket KIOMI, som er et brand, der har fokus på at skabe mode til kvinder og mænd. Tøjet er tidsløst og smukt, og der er et væld af sko og tilbehør. Med Kiomi gør det muligt at blande og matche ens klæder, da tøjet er meget klassisk og tidsløst. Det er et brand, der har fokus på aktuelle tendenser og stilarter, som er inspireret af virkelige mennesker i gadebilledet. Kiomi har fokus på detaljer, mønstre og gode materialer, der sikrer, at tøjet er af høj kvalitet og giver din garderobe et friskt nyt udseende.

Det gode ved disse lange cardigans online er, at de er af gode high street mærker, der gør, at de har meget fine priser. De cardigans, som jeg har fundet frem, er af mærkerne Kiomi, Sparkz, Vero Moda, Vila, Ichi og Nümph, hvilket betyder, at den dyreste koster 649, og den billigste cardigan koster 199!

Som altid er der mulighed for at få en Zalando rabatkode ved at tilmelde jer deres nyhedsbrev HER!

lange cardigan cardigans online tilbud rabat

LINKS: 1. Kiomi strikjakke cardigans anthracite 499 // 2. Sparkz nicka strikjakke cardigan charcoal 499 // 3. Ichi marat strikjakke cardigans majolica blue melange 299 // 4. Vero Moda vmginger strikjakke cardigans silver mink 399 // 5. Vila riva strikjakke cardigans black 199 // 6. Nümph mato strikjakke cardigans birch 649

Se, hvor smukke de er. 1, 2 og 4  er mine favoritter. Nude er meget in, så det er klart en farve, som er værd at overveje at have mere af i din garderobe, hvis du ikke allerede ejer noget tøj i en nude farve : ) Har I nogle favoritter?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *