LOVE STORIES INTIMATES

Love Stories Intimates er meget hurtigt blevet et af mine yndlingsmærker, når det kommer til undertøj. Jeg elsker, at det sofistikerede og feminine look er blevet kombineret med sporty og glamourøse elementer. Det udgør en rigtig fin kontrast, som har vokset meget på mig. På trods af, at det er et mærke, som hurtigt er blevet blandt mine favoritter, ejer jeg endnu ikke mange sæt af Love Stories Intimates. I hvert fald ikke lige så mange, som jeg gerne ville.

Lige nu holder de fleste butikker såvel som webshops januar udsalg, og det har derfor været helt oplagt for mig at få sparet op til alle de beklædningsdele, som jeg går og mangler til at klargøre den perfekte garderobe. Undertøj har jeg ikke været god til at prioritere at variere i, når jeg køber det. Det bliver som oftest bare sort undertøj, som jeg klikker hjem, men forandring fryder altså. Jeg har faktisk tidligere skrevet om undertøjet HER, hvor jeg også delte min begejstring for mærket.

Jeg ved, at Love Stories Intimates sælges blandt andet på Magasin og Boozt. Sidstnævnte webshop kører lige nu en kampagne, hvor man kan spare 20% på udsalgsvarer med følgende rabatkode 20XTRA – udsalget i samspil med rabatkoden gør altså, at man kan få Love Stories Intimates for ingen penge (!) Det er altså værd at tjekke ud, hvis man selv er stor tilhænger af det smukke univers, som Love Stories Intimates rummer.

Jeg har blandt lidt forskellige sæt og samlet det i to collager. Der er klart nogle dele, som jeg er meget tæt på at klikke hjem. Det er bare lidt svært at rumme det hele, når jeg samtidigt sparer op til en rigtig lækker skoletaske, som jeg glæder mig til, at Boozt får på lager igen. Den er nemlig fuldstændig udsolgt lige nu og har været det længe, ØV altså!

PRISERNE UNDER ER UDEN RABATKODE – SÅ MED RABATKODE SPARES ALTSÅ YDERLIGERE!

love stories udsalg boozt magasin  INTIMATES1. LOVE STORIES SOUL SISTER BLACK 450 270 // 2. LOVE STORIES SOUL SISTER AUBERGINE 480 240 // 3. LOVE STORIES MON AMOUR 320 229 // 4. LOVE STORIES POPPY 160 96

Ovenstående collage illustrerer mine favoritter  af Love stories intimates udvalget på Boozt. Jeg har især et crush på Love stories sister aubergine, som er nummer to på collagen. Den hvide bh med de sporty striber (nr 3) er også SÅ lækker! Har den selv liggende i min skuffe, og jeg er SÅ glad for den. De tynde stropper gør den endnu mere feminin, og ja, jeg knuselsker den altså!

love stories magasin udsalg boozt INTIMATES

1. LOVE STORIES DARLING BROWN 400 240 // 2. LOVE STORIES MON AMOUR ARMY GREEN 320 192 // 3. LOVE STORIES MISS DAISY AUBERGINE 400 289 // 4. LOVE STORIES POPPY BLACK 160 119 // 5. LOVE STORIES FIRECRACKER OFF WHITE 240 149 // 6. LOVE STORIES LA NUIT BLACK 320 192

Så er der også plads til en collage med en god blanding af det hele! Der er forskellige sæt, som kan blandes, hvis man er til det. Mine favoritter blandt de ovenstående er klart nr 2, 3, 5 og 6. Kunne så godt tænke mig Love stories La nuit. De er så flotte, og så ligner det nogen, som man vil føle sig SÅ tilpas i. Sådan nogle rigtig komfortable underdele!

Hvad synes I om Love Stories Intimates, og ejer I nogle sæt fra mærket? Husk rabatkoden 20XTRA for 20% rabat

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *