Mads Nørgaard og de klassiske striber

Den nordiske trend ruller derudad for fuld skrue. Der er ikke det sted, hvor den nordiske stil i form af mad, boligindretning, livsstil og mode, ikke skinner igennem. Og især på mode- og interiørscenen er det tydeligt, at det er vores egne designere, vi danskere vil ha’. Ikoniske klassikere, hvor stilen, designet og linjerne holder i en menneskealder, og som gennem flere generationer stadig er lige moderne. Selvom tiden flyver afsted, og hurtigere end den har gjort før, så er der noget, der tyder på, at vi søger tilbage til klassikerne, der ikke har ændret sig med tiden.

Det danske modebrand Mads Nørgaard falder helt naturligt ind i den nordiske trend-tradition med kollektioner af tøj, der mest af alt er klassiske, enkle og af topklasse, når det kommer til kvalitet. Det er netop det, vi går efter, når vi vælger ikoniske, danske designere til eksempelvis indretningen i vores hjem. Vi sætter pris på lækre materialer, der holder i længden og designs, der ikke går af mode lige foreløbigt, men stadig er aktuelle lige nu såvel som om 10 år.

mads nørgaard

Skandinaviske farver hitter

Det er netop den tankegang, der driver modehuset Mads Nørgaard frem i den hæsblæsende modebranche, hvor tiden aldrig står stille. Hos Mads Nørgaard hylder man tidens nyeste trends, men også de trends, der forbliver de samme år efter år. Brandets varemærke og absolutte kendetegn er de klassiske stribede #101 trøjer i rib, som altid har været en del af sortimentet. Trøjernes form og linje har ikke ændret sig, det er kun stribernes farver, der varierer fra sæson til sæson. De klassiske skandinaviske farver er naturligvis altid en del af udvalget på trods sæsonernes skifte.

Shop tidløse Mads Nørgaard-styles

Befinder du dig godt i et klassisk og stilsikkert outfit med styr på detaljerne? Så kunne Mads Nørgaards tøjkollektioner meget vel være noget for dig. Brandets tidløse styles er nemme at inkorporere i din eksisterende garderobe og kan nemt bruges til både hverdag og fest. Sortimentet rummer alt fra smukke kjoler i ubesværede snit til populære denimnederdele, lette bluser og skjorter. Du finder naturligvis også den klassiske #101 trøje i rib og med lange ærmer. Er du typen, der foretrækker en mindre garderobe med lækre kvalitetsprodukter, der kan bruges på kryds og tværs, og som du ved, du vil elske at bære – så tag et kig på blossom.dk. Mads Nørgaard forhandles hos Blossom, som glædeligt vejleder dig om størrelse, pasform og farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *