MADS NØRGAARD UDSALG

Jeg har alle dage været vild med Mads Nørgaard, og da jeg faldt over Mads Nørgaard udsalg, blev jeg meget begejstret. Det er sjovt, for jeg husker, at hver gang jeg skulle til København, glædede jeg mig til at skulle ind til Mads Nørgaard butikken på strøget, for jeg synes altid, at den var inspirerende og lækker at være sig rundt i. Dengang var det de populære stribede Mads Nørgaard bluser, som jeg savlede over, men med tiden er det flere og flere items fra kollektionerne, som jeg gerne vil have fat i!

Der er ingen tvivl om, at det stilrene og innovative ved Mads Nørgaards verden er lækkert! De klassiske items – særligt Mads Nørgaard bluser og kjoler – hitter i høj grad, fordi det er tidsløst og klæder de fleste. Der er ingen tvivl om, at med tøj fra Mads Nørgaard får man høj kvalitet for pengene, og materialerne er så fantastiske! Jeg ejer selv en Mads Nørgaard nederdel, som jeg er rigtig glad for og anvender jævnligt – igen grundet det tidsløse.

Det er derfor heller ikke så sært, at jeg er ekstra begejstret, når jeg ser et Mads Nørgaard udsalg på nettet, for det er et af de mærker, som jeg aldrig rigtigt er vokset fra. Det har mere eller mindre fulgt mig gennem min ungdom, og det synes jeg alligevel er ret sejt, at et mærke kan. Det har klart været et plus for mærket at holde sig til simple, lækre og klassiske items, som enhver dansker gerne vil flotte sig med. I går skrev jeg om den perfekte garderobe, og det er klart, at Mads Nørgaard bluser i den grad hører til den!

I min collage gør det sig gældende, at det er meget karakterisk for Mads Nørgaard at lave basic tøj i lækre materialer. Meget traditionelt er de stribede items, som går igen kollektion efter kollektion. Ydermere er det så lækkert med forskellige snit og pasform, og nedenstående collage gad jeg altså virkelig godt have klikket hjem, hvis pengene ikke var problemet! Det ville være så lækkert at iføre sig disse klæder til foråret og sommeren. Særligt nu hvor man med Mads Nørgaard udsalg kan få det så billigt!mads nørgaard udsalg

ALLE TINGENE KAN KØBES HER:
1. MADS NØRGAARD SAILOR SWEAT CHILL 1.200,- // 2. MADS NØRGAARD 2X2 SOFT STRIPE TUQ LONG 300,- // 3. MADS NØRGAARD JERSEY DIP TORVA 350,- // 4. MADS NØRGAARD PICASSO DRIVE PLAIN 800,- // 5. MADS NØRGAARD SWEAT SLUB PRIX 500 369,- // 6. MADS NØRGAARD SAILOR SWEAT SWIRLY 650,-

Jakken er et så smukt og fængende design fra Mads Nørgaard, som vil være så klædelig til forskellige outfits både til hverdag og fine begivenheder. Den er meget lækker og ser eksklusiv ud! Den kortærmede top er super elegant og meget fin med en høje hals. Den vil passe suverænt godt til jeans og nederdele. T-shirten fås i fire farver og har en meget casual pasform. Den sidder løst til kroppen og vil være meget afslappende at have på! Kjolen kan købes i to forskellige farver og har en løs pasform. Den vil være meget blød og komfortabel at iføre sig. Sweat shorts fra Nørgaard er en funky fætter! De ser enormt behagelige ud og vil være så rar at have på, når man skal på stranden eller bevæge sig rundt omkring. Er meget vild med de blandede tekstiler. Nederdelen er klart min favorit. Jeg synes, at den er meget elegant, simpel og fin at se på. Den har en elastik i taljen, der gør, at den vil sidde rigtig flot til kroppen. Længden er ligeledes rigtig god, synes jeg!

SE HELE UDSALGET HER 

/AFF

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *