By Malene Birger udsalg

Er der noget bedre end januar udsalg? Det tror jeg næppe! Det er klart min unikke mulighed for at opbygge en rigtig god garderobe, og jeg udnytter altid disse udsalg til at købe en masse basic tøj, som kan glæde mig resten af året! Det gælder om at udnytte det, når der er mulighed for at få helt op til 70 % rabat på ens favoritmærker. Og apropos yndlingsmærker: Så er der ingen tvivl om, at jeg er glad for at finde et stort By Malene Birger udsalg hos Boozt! Der er virkelig meget lækkert tøj fra By Malene Birger at finde hos Boozts udsalgssektion til ingen penge. Det skal jeg vist udnytte!

Jeg har samlet nogle af mine favoritter i en collage, som kan give jer lidt inspiration. Collagen byder på meget klassisk og stilrent tøj, som er i rigtig god kvalitet, og der er gode besparelser på tøjet. Tit kan det godt betale sig at vente til sidst i januar måned, fordi det betyder, at procenterne ofte stiger fra de 25-30 stykker til 70%, men det er selvfølgelig også noget af en chance at tage, da meget af tøjet kan nå at blive udsolgt, inden vi har ramt den sidste tid af januar måned. Så det er op til jer selv at vurdere, om I er villige til at vente på, at rabatterne stiger yderligere.

Jeg har personligt selv tilføjet lidt lækre sager fra By Malene Birger udsalg og Samsøe & Samsøe. Det er meget enkelt og fint, så det er jeg sikker på, at jeg vil få glæde af længe! Meget af tøjet fra By Malene Birger i collagen kan fås i forskellige farver, så tjek lige udvalget ud, hvis du er helt vild med brandet. Der er virkelig meget lækkert tøj at vælge imellem!

Følgende sager fra By Malene Birger udsalg er landet blandt mine favoritter:

by malene birger udsalg rabatkode boozt januar tilbud

AD-LINKS: 1. By Malene Birger Giant 1499 1124,25 // 2. By Malene Birger Brandia 1299 909,30 // 3. By Malene Birger Silliana 1699 1274,25 // 4. By Malene Birger Laninas 1499 1124,25 // 5. By Malene Birger comoah 1199 899,25 // 6. By Malene Birger Dipp 499 349,30

Mine favoritter fra brandet består af de to første. Det er mine absolut favoritter, og jeg overvejer i høj grad at bestille Brandia hjem. Nøj, det er en smuk smuk bluse! Giant er meget klassisk, og det kan jeg rigtig godt lide. Kjolen synes jeg også er super smuk og er en kjole, som kan bruges året rundt. Den kan styles på forskellig vis, hvorfor den vil være meget fleksibel : )

PS. Der er mulighed for at få 10% rabat med Boozt rabatkoden SPDK85M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *