Mand: Gå op i dit udseende og sundhed

Det er slut med de tider, hvor det kun var kvinder, der måtte gå op i deres udseende. Heldigvis er det blevet helt i orden for en mand at se godt ud foran spejlet, og der er masser måder at gøre det, uden at det virker overforfængeligt. Denne artikel giver en miniguide til manden, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv.

Er du en af de mænd, som rent faktisk gerne vil se lidt lækker ud til dagligt? Eller vil du bare gerne have et par redskaber til at gøre lidt ekstra ud af dig selv, når behovet er til det? Det er ikke længere kun kvinder, som har lov til at kredse lidt for udseendet, og tiderne er i høj grad skiftet på den front. I dag er mange mænd glade for at gøre lidt ekstra ud af sig selv, når de skal på job, en tur i byen eller lignende.

Men hvordan er det så lige, du får optimeret dit look, så det sidder lige i skabet? Læs med nedenfor.

Tøjet til overkroppen

Det er på overkroppen, det hele starter – i hvert fald hvad tøjet angår. Det er her, folk kigger allerførst, og hvis du vil skabe et godt indtryk og se smart ud, så skal du have styr på overtøjet. Tænk over, hvordan du sætter tøjet bedst muligt på din krop. Er du eksempelvis veltrænet, vil det være oplagt med en jakke, som rent faktisk sidder lidt tæt til armene, fordi det fremhæver dine former.

Er du derimod meget spinkel eller overvægtig, vil du formentlig gerne have noget løsere, som ikke fremhæver lige netop denne del af din krop så meget.

Det samme gør sig gældende, når du skal finde skjorter. Gå efter modeller, som passer til din form og bygning.

Find Eton-skjorter her.

Plej dig selv

Hygiejnen er vigtig for en mand. Det gælder eksempelvis håret, som selvfølgelig skal plejes på den rigtige måde, så det ikke kommer til at se fedtet ud og i øvrigt bliver svært at have med at gøre. Skægget er en anden ting, som selvfølgelig gerne skal se ud, som man ønsker det, og der findes heldigvis mange gode produkter netop til det formål.

Et godt råd er, at man køber skæg- og hårpleje af god kvalitet, da det i sidste ende næsten altid er de ekstra kroner værd.  Se mere på www.spashop.dk .

Sko

Mandens sko er et af de vigtigste accessories overhovedet. Skoene hjælper dig til, at resten af tøjet sidder godt, og det er særligt vigtigt i sammenhæng med dit buksevalg. Du kan vælge sneakers, sailersko eller mere klassiske modeller, men du bør helt klart tage dine valg ud fra, hvad du gerne vil gå i af bukser, da de to ting helst skal spille godt sammen.

Er der varme i luften, og du trækker i shorts, er det selvfølgelig en lidt ny situation. Ofte passer sneakers rigtig godt til shorts, hvis du samtidig vælger ankelsokken, som gør det hele lidt mindre klodset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *