MATCHENDE SÆT – tøj til kvinder

En af de modetendenser, som har været ultrapopulære hen over sommeren, er matchende sæt! Et sæt sweatshirt og nederdel, der matcher. Eller et sæt t-shirt og shorts der matcher. Udvalget af matchende sæt har været stort, da det er en modetendens, som mærkerne har taget til sig og designet deres version. Der har været masser af print, striber, læder og meget mere, der har matchet!

Jeg forstår godt denne modetendens, og jeg har selv været stor fan af den. For hvor lækkert er det ikke lige med et matchende sæt? Uanset kvaliteten og prisen ser et matchende sæt ret eksklusivt og stilet ud. Det er jo kun en bonus, når det er så nemt at hoppe i, når man har alt for travlt om morgenen til at finde hoved og hale i, hvad pokker man dog skal iføre sig. Et sæt, der matcher, er klart en løsning, som jeg vil ty til!

Jeg har derfor fundet fem matchende sæt til jer:

vila_vikura_match_sæt
VILA VIKURA TOP KOSTER 300 KRONER OG KAN KØBES HER

VILA VIKURA NEDERDEL KOSTER 230 KRONER OG KAN KØBES HER

I kollektionen fra Vila er det tydeligt, at tøjmærket har taget matchende sæt – tendensen til sig. Det er det i særdeles grad, da Vila har designet flere smukke sæt, som man kan forelske sig i. Det første sæt, som jeg vil vise jer, er ovenstående sæt i form af Vikura bluse og nederdel. Det er et meget sofistikeret sæt, som består af klassiske striber. Det klassiske ved det matchede sæt får dog lidt modspil, da materialerne er noget blødt stof, som gør sættet mere komfortabelt, end det i forvejen er! Til venstre kan I se, hvordan sættet ser ud in action. Lækkert, ikke? Særligt med den røde cardigan til, der giver lidt kontrast.

VILA_GEMA_BUKSER_STRIK

VILA GEMA STRIK KOSTER 200 KRONER OG KAN KØBES HER

VILA GEMA BUKSER KOSTER 250 KRONER OG KAN KØBES HER

Dette matchende sæt fra Vila ved navn Gema er til gengæld klassisk, afslappet og lækkert at se på! Jeg forestiller mig, at det må være et skønt outfit at iføre sig på de dage, hvor man bare har brug for at koble af og have noget behageligt på. Tit har jeg det sådan, at hvis jeg er i dårligt humør, så skal mit tøj være så behageligt som overhovedet muligt for ikke at irritere mig. Kender I det? Nu skal det ikke forstås sådan, at man ikke kan have dette sæt tøj på, hvis man ikke er i dårligt humør ; ) Ha ha. Det ser nemlig vildt lækkert ud og er meget basic – sådan et sæt bør alle have! En bonus ved dette basic matchende sæt er, at det også er rigtig fint hver for sig!

vila_nianna_nederdel_tank_top

VILA NIANNA TANK TOP KOSTER 130 KRONER OG KAN KØBES HER

VILA NIANNA NEDERDEL KOSTER 150 KRONER OG KAN KØBES HER

Jep, endnu et matchende sæt fra Vila! Det var bogstaveligt, da jeg skrev, at Vila havde taget tendensen til sig ; ) Dette melerede sæt består af en enkel Nianna top og nederdel, hvor nederdelen sidder løst til kroppen. Det er superfint, og jeg kunne forestille mig, at det er et kæmpe hit at iføre sig dette flotte matchende sæt om foråret og sommeren. Særligt til sommer med bare ben – ja tak!

mbym_sif_nederdel_veva_bluse

MBYM VEVA BLUSE KOSTER 500 KRONER OG KAN KØBES HER

MBYM SIF NEDERDEL KOSTER 400 KRONER OG KAN KØBES HER

Helt klart mit yndlings sæt! Jeg mener bare; se lige det lækre print? Generelt synes jeg faktisk, at mbyM har leveret en alt for lækker kollektion. Der har været flere elementer fra mbyM, som jeg godt kunne tænke mig. Dette matchende sæt er klart en af dem. Vera blusen og Sif nederdelen vil være den lækreste kombination, som man vil kunne have på året rundt! De lidt dystre farver, som bliver modspillet af den lyserøde farve, ville passe så fint til den kommende årstid. Det har naturligvis en lidt højere pris end de andre matchende sæt, men det er klart penge, der er givet godt ud!

minimum_alyna_bluse_aileen_shorts

MINIMUM ALYNA BLUSE KOSTER 429 KRONER OG KAN KØBES HER

MINIMUM AILEEN SHORTS KOSTER 429 KRONER OG KAN KØBES HER

Det sidste sæt er fra Minimum og består af en bluse og et par shorts. Igen har vi at gøre med et lækkert mønster, som er meget enkelt og fint. På venstre side fremgår det, at Alyna blusen også kan se lækkert ud til en sort nederdel. Det er også et matchende mønster, som man kan style på mange måder, da farvevalget er meget fleksibelt.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *