Miinto udsalg

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for, at sommerudsalget er begyndt – læs bare HERJeg har efterhånden kigget de fleste webshops’ udsalg igennem for at spotte de bedste udsalgskup. De seneste par dage har jeg luret en del på Miinto udsalg, hvor der lige nu er gode rabatter at indhente. Hvis du endnu ikke har shoppet på Miinto.dk, så kan jeg kun anbefale det. Miinto er et genialt koncept, fordi det samler en række danske fashion butikker til et online sted, så det bliver mere overskueligt at shoppe online på nettet. Deres udsalgsafdeling er altid fyldt med gode rabatter og gode brands, så du har altid mulighed for at shoppe online med gode besparelser.

Et af de bedste fund, som jeg lige nu har gjort mig derinde, er en Adax taske, som lige nu er nedsat til 50%! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal have klikket den hjem, for den er virkelig det, som jeg mangler. Har længe været på udkig efter sådan en taske, som er fin og elegant, men samtidigt har plads til en masse ting, for ja. Jeg er vist typen, der bare ikke kan forlade hjemmet uden at medbringe hele mit hjem med mig ; ) Det er altså muligt med denne fine Adax taske! Tasken er designet af en Norges største bloggere Caroline Berg, som har indgået et samarbejde med Adax. Det er virkelig en lækker kollektion. Du kan se hele kollektionen HER!

Læs også: Miinto rabatkode

Der er flere af nedenstående styles, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg faldt også over det smukkeste ur fra Daniel Wellington. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der virkelig tænker, at det er et af de smukkeste ure, som mærket står bag. Vagabond sandalerne har jeg længe kigget efter. Jeg er SÅ vild med snake materialet, og sandalerne er lige nu på tilbud med 17%, så de koster i øjeblikket 500 kroner. Det er ikke ringe for et par lækre, kvalitetsbaseret sandaler af Vagabond. De kaldes ‘Erie’ og er så fin!

Rosemunde har alle dage været gode til at designe simpelt og lækkert tøj. Kjolen (nr. 5) er en skøn blondekjole, som har de fineste detaljer. Kjolen er perfekt, fordi den kan bruges både til hverdag og fest, så det kommer helt an på stylingen. De kan hurtigt pimpes op til festlige begivenheder ved at tilføje et par støvler eller stiletter. Kjolen er sat ned med 33% og kan lige nu købes til 999 kroner, hvor førprisen var 1500 kroner. Er du på udkig efter en nederdel, kan du med fordel overveje den fra Second Female. En stribet sag, som er yderligst fin og vil være helt perfekt her til sommer.

Jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi Miinto udsalg og tilbud, for der er masser af rabatter at indhente lige nu. Få inspiration med collagen her:

miinto udsalg rabatkode rabat dame tilbud sommer

AD-LINKS: 1. Soaked in Luxury katie coat navy 899,95 539,97,- // 2. Adax håndtaske by Caroline Berg stone 2399 1198,75,- // 3. Daniel Wellington classy st. andrews dameur 1.199 999,- // 4. Vagabond Erie sandal 599 500,- // 5. Rosemunde kjole 6054 m blonde sort 1500 999 // 6. Second Female candi stribet 599 300,- 

Skulle jeg klikke noget hjem nu, ville det være sandalerne, tasken og kjolen. Det er mine absolut favoritter, og jeg mangler noget i den stil. Synes da også, at det ville gå fint sammen til et hverdagslook, når man lige skal en tur på stranden eller på parken med sin familie. Sådan et cute outfit, synes I ikke? : ) Jeg er fan!

Hvad er jeres favoritter fra Miinto udsalg? Del gerne en masse links med mig, da jeg er i shoppehumør, ha ha : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *