Minimum tøj udsalg

Hvis ikke juni måned er min favorit måned, så ved jeg ikke, hvad der så er! Juni er nemlig lig med masse af udsalg, og jeg går ikke ud fra, at jeg er den eneste, der nyder godt af det! Jeg har allerede fået gjort mig et par kup, som jeg er rigtig glad for, men hvis man virkelig vil spare penge, så er det en god idé at holde lidt igen med at bruge pengene, for snart er der udsalg med besparelser op til 70% – 80 %! Det er helt vildt, hvor meget der er mulighed for at spare! Minimum tøj udsalg er det udsalg, som jeg har gjort mig flest kup indtil nu!

Jeg har som tidligere beskrevet købt en grå jakke fra Minimum tøj udsalg, som jeg er rigtig glad for! Det er en fin jakke, som jeg vil bruge til pænere begivenheder såsom fødselsdage, sammenkomster og lidt af hvert! Tror det er en god idé at have lidt forskellige jakker hængende i garderober til forskellige begivenheder. Det er i hvert fald en jakke, som jeg er rigtig glad for. Den kan købes HER!

På Zalando har de godt og grundigt gjort klar til udsalget, og der er ingen tvivl om, at Minimum tøj udsalg stjæler min opmærksomhed! Der er masser af tøj at vælge imellem, som er sat betydeligt ned! Der er masser af sommertøj at vælge imellem, så det er virkelig fedt at kunne spare op til 50% på tøj fra denne sæson : ) Det sker ikke så tit, så det har jeg selvfølgelig udnyttet!

Minimum tøj udsalg byder på masser af minimalistiske og klassiske tøj, samtidigt med, at der er plads til mønster, farver og blonder. Lidt til enhver smag, sådan skal det jo helst være : ) Jeg har selv et godt øje til en af de nedenstående ting fra collagen. Det er nemlig den bluse, der hedder Minimum Sille, der er i en pastel pink farve. Så smuk og klassisk. Jeg er helt vild med materialerne, og ja, den er bare super feminin.

Fra Minimum tøj udsalget er nedenstående otte mine favoritter. Der er klart taget udgangspunkt i, hvad jeg gerne vil iføre mig her til sommer, hvis solen ellers kommer frem igen ; ) Korte såvel som lange ærmer, shorts, kjoler, jumpsuit og en cardigan til, når mørket falder på! Helt perfekt i min optik!minimum udsalg nyheder online køb salg rabat rabatkode

LINKS: 1. Minimum Cathlin bluser white 349 262 // 2. Minimum Edda shorts twilight blue 349 244 // 3. Minimum Sille langærmede t-shirts pastel pink 449 225 // 4. Minimum Ninnie sommerkjoler white 699 489 // 5. Minimum jemina sommerkjoler black  599 419 // 6. Minimim cavalino strikjakke cardigans light grey melange 999 699 // 7. Minimum seriza maxikjoler sand 699 489 // 8. Minimum Sila overall jumpsuit buksedragter white 499 399

Som I kan fornemme, er priserne altså ret gode på tingene fra ovenstående collage. Der er meget mere at vælge imellem inde på Zalandos side, men disse er mine udvalgte favoritter fra Minimum tøjudsalget. Jeg kunne sagtens finde på at klikke de blå shorts hjem sammen med Sille blusen og den grå cardigan. Sådan nogle fine sager! Har I nogle favoritter blandt udvalget, og har I måske selv gjort jer et par udsalgskup indtil nu?

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *