billig MOHAIR ULD

Der er ingen tvivl om, at mohair uld er populært i år. Det er tydeligvis kommet for at blive. Det er i særdeles blevet mere attraktivt, efter flere mærker har tilkendegivet, at de ikke længere ønsker at bruge angora i deres materialefremstilling. For mig som forbruger gør det absolut intet. Det kan godt være, at mohair uld stadig fælder en del, men det føles altså bedre, hvis du spørger mig.

Mohair uld har jeg altid forbundet med noget luksuriøs. Mest af alt fordi jeg ser en tendens til, at prisen også stiger, jo mere mohair uld produktet er fremstillet af. Lidt sjovt, når mohair uld kommer fra angorageden. Men altså, det er i hvert fald en af de der modetendenser, som jeg absolut er stor tilhænger af. De stykker tøj, som jeg har, der er fremstillet af mohair, er nogle af mine favoritter, så jeg skal klart erhverve mig flere items med mohair uld : )

Jeg har været på rov i Asos’ store sortiment, og jeg har fundet mig nogle mohair favoritter til jer. I må endelig gerne tippe mig om jeres favoritter, hvis I tænker, at I har noget tøj med mohair, som jeg bare ikke må gå glip af ; )

ASOS Co-ord Jumper In Mohair With Button Back
ASOS CO-ORD JUMPER IN MOHAIR WITH BUTTON BACK KOSTER 289 KRONER OG KAN KØBES HER

Rigtig fin kjole i en peach farve. Nu kalder ASOS det godt nok en jumper, men jeg vil nu betegne det som en kjole. Det er en tætsiddende kjole, som sidder rigtig fint på modellen. Den har en meget feminin og let farve, som gør det egnet til mange sammenhænge. Den vil være superlet at dresse op og ned alt efter hvad man nu skal. Derudover har den en meget fornuftig pris.

ASOS Jumper in Chunky Mohair Stitch
ASOS JUMPER IN CHUNKY MOHAIR STITCH KOSTER 433 KRONER OG KAN KØBES HER

Den grå er SÅÅÅ lækker og klart min favorit. Strikken består af 40% akryl, 34% polyamide og 26% mohair uld. Så den er stensikkert så blød, behagelig og dejlig at have på. Lige det passende komfortable tøj til efteråret. Ville klart style den med et par simple jeans, lidt halskæder og nogle chunky støvler. Det ville da være ret fint.

ASOS Mohair Jumper In Hexagon Pattern
ASOS MOHAIR JUMPER IN HEXAGON PATTERN KOSTER 481 KRONER OG KAN KØBES HER

Denne strik består af 27% mohair og har det smukkeste mønster. En af de gennemgående modetendenser i år, som vi allerede har set en del til i sæsonen, er mønster! Masser af mønster – og helt mønster kombineret med noget andet mønster ; ) Kan vældig godt lide denne strik, fordi den er meget enkel og fin. Må indrømme, at jeg lidt for ofte tjekker modellen ud, når jeg forelsker mig i de items, som modellen har på, og de her billeder overbeviser mig ikke helt ; ) Hænderne og benene er lidt for akavede til min smag, og selvfølgelig er det ikke dem, som jeg skal vurdere ud fra i sidste ende, når det er blusen, der er i fokus, men jeg har svært ved at abstrahere. Kender I det, eller er det bare mig, der er lidt tosset?? Men hun er sindssygt smuk!

ASOS Oversize Boxy Jumper In Brushed Mohair
ASOS OVERSIZE BOXY JUMPER IN BRUSHED MOHAIR KOSTER 433 KRONER OG KAN KØBES HER

Mit ultimative favorit item – fordi det hele bare fungerer! Stylingen er så gennemført lækker, modellen er så fin, blusen er FLOT, og så har den den helt perfekte farve. Jep, jeg er fan! Elsker at iføre mig chunky sweaters her i efteråret, og jeg må sige, at denne strik er en ret sikker kandidat til den perfekte sweater. Er selv ret vild med mint, og derfor undrer det vel ingen, at jeg er faldet pladask for denne strik : ) Den er fremstillet af 31% mohair uld.

Esprit Mohair Oversized Beanie Hat
ESPIRIT MOHAIR OVERSIZED BEANIE HAT KOSTER 145 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg havde godt nok aftalt med mig selv, at jeg havde købt de sidste stykker tøj for denne måned, men altså, da jeg faldt over denne beanie fra Espirit, blev jeg altså nødt til at købe den. Den kostede jo kun 145 kroner, og den er bare fremstillet af de helt rigtige materialer, så jeg havde jo ikke noget valg ; ) Så fin og lækker!! Kan huske, at sidste år var beanies SÅ populære, og de kunne fås alle steder. Det var klart en af de helt store modetendenser, men jeg synes, at man har set mindre til tendensen i år.

River Island Block Jumper with Mohair
RIVER ISLAND BLOCK JUMPER WITH MOHAIR KOSTER 337 KRONER OG KAN KØBES HER

Ja, ja, ja. Taget på fersk gerning. Jeg tjekker jævnligt mændenes udvalg ud, fordi ASOS’ sortiment for mænd er så lækkert! Der finder jeg altid en eller to eller 100 ting, som jeg rigtig godt kunne tænke mig, og nogle gange klikker jeg det dælme hjem. En af mine yndlings efterårsjakker, som jeg engang har købt mig, har været en fra herreafdelingen i H&M. Med tøj kan jeg godt være ligeglad med, hvorvidt det er til mænd eller kvinder – hvis det er pænt, bliver det mit! ; )

Har I nogle favoritter blandt ovenstående?

PSSST… DET ER I ØVRIGT MULIGT AT FØLGE MODETENDENSER PÅ BLOGLOVIN’ HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *