ET NÅLESTRIBET SÆT

I går skrev jeg et indlæg om en nålestribet blazer til kvinder, og nu har jeg fundet nogle items frem, som kan passe sammen, således det bliver et nålestribet sæt. Det er altid sjovt, når man kan kombinere to modetendenser: nålestriber & matchende sæt. Tidligere har jeg faktisk lavet et indlæg om matchende sæt, som du kan læse her. Ejer I selv et nålestribet sæt?

Ønsker man ikke et nålestribet sæt, så har jeg også fundet en rigtig fin nålestribet kjole frem fra Vila. Jeg bliver nødt til at rose Vila igen for den flotte kollektion, og hvordan de har taget modetendenserne til sig og lavet nogle helt fantastiske items. Det får i hvert fald mig, som forbruger, til at tænke, at den… (og den.. og den…) må jeg bare eje, og så kan det vist ikke blive mere gennemført!

Lad os kigge på sagerne – det var jo et nålestribet sæt, som vi var ude efter!

vila_pinstriped_skirt_blazer
VILA STRIPS BLAZER KOSTER 399 KRONER OG KAN KØBES HER
VILA PINSTRIPED SKIRT KOSTER 179 KRONER OG KAN KØBES HER

Det første nålestribet sæt fra Vila er gråt og består af en blazer og nederdel. Det er nogle rigtig lækre items, som både kan bruges sammen og hver for sig. På begge måder vil sættet se virkelig eksklusivt ud, da der er tænkt over pasform, kvalitet og komfort. Den samlede pris er 578 kroner, hvilket jeg selv vil mene, er ret fornuftigt for sådan et flot sæt.

vila_pinstriped_skirt_blazer_nederdel_nålestribet

VILA PINSTRIPED SKIRT KOSTER 179 KRONER OG KAN KØBES HER
VILA STRIPS NÅLESTRIBET BLAZER KOSTER 399 KRONER OG KAN KØBES HER

Samme nålestribet sæt i blå. Meget elegant!

twist_tango_kendra_trousers_stripe_nålestribet_blazer_vila

RUT&CIRCLE MUST DONNA LEXIE JACKET KOSTER 299 KRONER OG KAN KØBES HER
TWIST & TANGO KENDRA TROUSERS STRIPE KOSTER 899 KRONER OG KAN KØBES HER

Jeg har kombineret et nålestribet sæt af to forskellige mærker, og jeg synes sagtens, at det kan lade sig gøre. Det er virkelig et lækkert sæt, og prisen for blazeren er ret god, når man skal punge 899 kroner for bukserne. Det er en rigtig fin måde at bespare en del penge, for sættet er stadig sort, og jeg synes ikke, at det gør noget, at der er forskel på nålestriberne: Bukserne har lidt bredere og færre nålestriber.

pinstriped_slacks_jeane_blush_nålestribet JEANE BLUSH PINSTRIPED SLACKS KOSTER 279 KRONER OG KAN KØBES HER

Ønsker man sig et par nålestribet bukser til et blåt nålestribet sæt, kan bukserne fra Jeane Blush snildt bruges! De ville være ret cool til den blå Vila blazer. Det seje ved disse nålestribede bukser er, at stylingen er  inspirerende at se på! Ja, bukserne er slappe, og ja, bukserne sidder ret løst på modellen, men det gør absolut ikke, at man skal gå all in på det afslappede look. Det er naturligvis en mulighed, men hey, hvor lækkert er det ikke at kombinere de nålestribede bukser med et par sorte stiletter og skabe noget kontrast og modspil? Det fungerer ret godt, synes jeg!

vila_pinstriped_dress_nålestribet_kjole VILA PINSTRIPED DRESS KOSTER 199 KRONER OG KAN KØBES HER

Endeligt har vi en nålestribet kjole, som kan fås i grå og blå fra Vila. Normalt frygter jeg altid striber, for hvis de vender forkert, kan de altså få en til at se ret bred ud, og det er ikke ligefrem særlig flatterende ; ) Men nålestriberne på kjolen vender helt rigtigt, og pasformen på kjolen er rigtig lækker. Bagsiden på kjolen er altså også værd at notere, hold op, hvor har Vila bare gjort det godt! Det er klart noget, som jeg vil vurdere til at være et must have i den perfekte garderobe, for det er en virkelig elegant kjole, som man kan bruge til mange anledninger. Og så læg lige mærke til prisen, ikke? 199 kroner for denne fine nålestribede kjole er ingenting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *