Nelly ankle boots

Det er længe været moderne med ankelstøvler, og jeg er bestemt også fan af trenden. Et par ankelstøvler tilføjer noget råt og kontrastfyldt til et hverdagslook! Det er ikke mange år siden, at jeg smed alle mine stilletter ud, fordi jeg synes, at de var så ukomfortable at tage på, så derfor er det tit støvler, som jeg ifører mig, hvis det er til festlige begivenheder. Jeg har derfor været på jagt efter Nelly ankle boots, fordi Nelly har et stort udvalg af ankelstøvler, som er så smukke og billige.

Nelly ankle boots er de perfekte sko til dig, der værdsætter kvalitet og komfort. De fås i mange forskellige støvler med smukke detaljer, der færdiggør looket. Der findes ankelstøvler med rem, chelsea ankelstøvler og chunky ankelstøvler med hæl. Er du til helt klassiske og clean ankelstøvler, er det også muligt at finde sådan et perfekt par.

Det gode ved Nelly ankle boots er, at de kan bruges til jeans såvel som nederdele og kjoler, uanset om det er til hverdagsbrug eller fester. Ankelstøvlen redder din dag og aften, da de er så komfortable at gå i, samtidigt med, at de er smukke at se på. Det kalder jeg win/win, og så kan jeg også bedre undskylde min samling af denne type sko ; )

Jeg har tidligere skrevet om efterårsjakker til kvinder, og nelly ankle boots vil passe perfekt til efteråret og lange frakker med tilhørende tørklæder og handsker. Kunne I ikke se det for jer? Det kunne jeg bestemt! Efterårssæsonen er altid favoritten, da jeg kan klæde mig på lag-på-lag, og det er så skønt og behageligt!

Lad os se på collagen med Nelly ankle boots. Der er 12 at vælge imellem, og de er til gode priser. En masse flotte designs, som har forskellige detaljer.

nelly ankle boots ankelstøvler tilbud rabatkode udsalg

LINKS: 1. New Look Eyelet block boots 379 // 2. Sixtyseven rama sedona 1.095 // 3. Sixtyseven sandra sort sko 1.195 // 4. Nly Shoes chelsea boot 379 // 5. Bianco chunky casual boot 549 // 6. Sixtyseven Rama Oleato 1.195 // 7. Bianco boot sort 549 // 8. Johnny Buuls low 995 // 9. Bianco suede panel boot 599 // 10. Vagabond Sue støvler 799 // 11. Sixtyseven sandra sko 1.095 // 12. NLY Shoes slim chelsea boot 379

Mine favoritter blandt disse ovenstående Nelly ankle boots er nr. 3, 5, 6 og 9! Men jeg synes, at de alle er ufattelig smukke. Mange af dem er holdt helt simple, så det er outfittet, som kommer i centrum. Det er nok i virkeligheden sådan, jeg har det bedst, fordi skoene i forvejen har lidt hæl. Så foretrækker jeg, at de holdes klassiske, så de kan bruges til hverdagsbrug : ) Har I nogle favoritter? Priserne går fra 379 til 1.195, så det er bestemt ikke galt. De fleste koster ikke særlig meget, og det er imponerende i sig selv, når kvaliteten er så god.

/AFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *