Nye modetendenser på markedet for leasingbiler

At købe en ny bil har altid været en utrolig dårlig økonomisk beslutning, hvor man ofte hører udtrykket: ”At købe en ny bil er den dårligste investering du kan foretage dig”. Til trods for dette, så er der noget helt unikt og ubeskriveligt ved at køre en helt ny bil, fremfor den gamle udtjente bil, som netop ikke har kunne bestå det obligatoriske syn.

Sænkelsen af den nye registreringsafgift har dog gjort det en tand billigere at købe en helt ny bil, dog synes mange alligevel at vælge andre metoder, hvor blandt andet leasing af biler vinder store markedsandele – en helt ny trend, som man forudser langt fra har toppet endnu. Men hvorfor er det, at vi så gerne vil lease en helt ny bil? Måske pengene var bedre givet ud, hvis man valgte at købe den kontant i første omgang, fremfor blot at leje den over en bestemt periode, hvilket du gør, når man vælger at lease en bil.

Svaret på dette kan være mange, det mest oplagte må være, at det kan være svært at gå i banken og låne 500.000 DKK til køb af en ny bil, hvorimod det formegentlig er mere overkommeligt at betale et fast beløb per måned, som typisk på nyere biler vil ligge mellem 2.500 og 5.000 kroner. Skal du have en helt speciel og topklasse bil, så vil den månedlige ydelse selvfølgelig være tilsvarende højere.

Kan det være en god idé at lease en bil, og springe med på denne modetrend?

Det kan afgjort være en god idé, men der er selvfølgelig nogle ting du bør overveje inden du skriver under på din leasing aftale.

  1. Du skal have et råderum i budgettet, sådan at du hver måned kan betale din leasing aftale.
  2. Hvis du har pengene stående, så er det i 90% af tilfældene bedre at købe bilen kontant
  3. Undersøg forskellige leasing udbydere, da priserne på aftalerne kan variere en del.

Hvis du har brug for hjælp til at undersøge disse ting, så skal du simpelt blot gå på Google og søge rundt efter hvad du søger. Det virker så banalt at sige, at du skal gå på internettet at søge, men det er nu engang der hvor vi finder mest information omkring hvad vi søger.

Hvis dine tanker her er: ”Alt på internettet skal man tage med en gran salt” så har du helt ret – men du kan ret hurtigt afgøre om du har fat i valid data/content, eller om det blot er en sludder for en sladder.

Forleden havde min kone fødselsdag, her var min største udfordring at hun ønskede sig en foodprocessor – apropos modetrends, så er dette tydeligvis kvindernes største ønske indenfor køkkenmaskiner. I stedet for den typiske tilgang, hvor jeg går ned i den lokale butik, og blot får anbefalinger af de modeller de har på lager, så valgte jeg at bruger internettet. Her fandt jeg en helt fantastisk foodprocessor test, som gjorde det super nemt for mig at vælge! Så du kan gøre det samme – held og lykke med søgen efter din leasing aftale, eller hvad du helt konkret søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *