Nyheder fra Warehouse

Den anden dag skrev jeg, at der var udsalg på By Malene Birger tøj på Boozt (se indlægget HER), som er et af mine yndlingsmærker. Jeg tænkte derfor, at det var helt oplagt at fortælle jer, at der nu er kommet nyheder fra Warehouse på Zalando, og det er virkelig en smuk kollektion! Warehouse kollektionen byder på print, mønstre og farver, som passer perfekt til sommeren. Lige nu tænker jeg rigtig meget på sol og sommer, og jeg har sådan lyst til at rejse til et varmt land og gå i kjoler og bare have det rart!

Hvis jeg skulle af sted lige nu og her, ville jeg klare klikke nogle af dele fra Warehouse kollektionen hjem, for hvor er det bare pænt! Helt sikkert, at jeg kommer til at købe noget senere på året, så jeg kan have det på til sommer. Der er bare ret lang tid til, og det føles som ekstra lang tid, når jeg kigger ud af vinduet og ser, at vejene er fyldt med sne, og det bare er koldt!

Det gode ved Warehouse kollektionen er, at priserne starter fra 299, og det dyreste stykke tøj i collagen koster 599, så det er ikke galt! Det er fedt med prisvenlige kollektioner, som får én til at ligne en million. Det er der i hvert fald ingen tvivl om, at nyhederne fra Warehouse gør. Det er fyldt med blomstrede og mønstrede skjorter og kjoler. Normalt holder jeg mig til meget stilrent og enkelt tøj, men om sommeren kan jeg godt lide at tilføje lidt farve og mønster! Det gør mig så glad!

Kollektionen kan købes hos Zalando, og som altid er der mulighed for at få en rabatkode på 100 kroner tilsendt, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet HER! Det kan virkelig svare sig, når der samtidigt er gratis levering og returnering hos Zalando. Så kan det vist ikke blive meget bedre!

Lad os se på nyhederne fra Warehouse!

warehouse nyheder tøj til kvinder udsalg zalando piger unge

AD-LINKS: 1. Warehouse sommerkjoler multicolor 499 // 2. Warehouse cocktailkjoler festkjoler navy 599 // 3. Warehouse PERSIAN bluser multi 449 // 4. Warehouse skjortebluser multicolor 499 // 5. Warehouse t-shirts print  black white 299 // 6. Warehouse SAILOR sommerkjoler multicolor 499 // 7. Warehouse 449 skjortebluser navy // 8. Warehouse bluser cream 399

Jeg er vild med nr. 1, 5 og 7! Så fine : ) Synes virkelig, at mønstret er meget fint. Det er en god idé at klikke ind på de forskellige links og se tøjet på modellerne, da det vil hjælpe med at give overblik og vise, hvordan det egentligt ser ud “in action”. Meget af tøjet er straks finere, når det ses på modellerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *